Vijf maanden reizen in vijf alinea’s 4


Suzie goes Down Under

Voor wie het gemist heeft: de afgelopen vijf maanden maakte ik een fantastische reis. Uiteraard heb je me kunnen volgen op deze blog en mijn social media-accounts, maar ik vat mijn trip graag nog even voor je samen (lees: napret).

 

Mijn reis is onder te verdelen in vijf hoofdstukken. Die had ik niet allemaal op de planning toen ik vertrok, maar dat is nu juist het leuke van lang reizen: je hoeft niet alles te plannen en kan meegaan met elk avontuur waar je in belandt.

 

Hoofdstuk 1: Roadtrippen met Team #YOLO

 

Mijn Tweede Grote Reis (lees hier over de Eerste) begon 11 oktober 2014. Ik vloog met L. naar Darwin, Australië. Daar werden we opgehaald door andere L. en samen begonnen we ons eerste avontuur. We werkten op een mangoboerderij, kochten een auto en maakten een roadtrip naar Ayers Rock en langs de hele westkust. Bijna 10.000 kilometer hebben we samen afgelegd. Het ultieme outback-avontuur!

Team #YOLO gaat van start

Hoofdstuk 2: Nieuw-Zeeland & De Liefde

Op 9 januari 2015 vloog ik van Perth naar Auckland. Na drie maanden werd ik eindelijk weer herenigd met mijn vriend! Samen huurden we een auto eten reden drie weken Nieuw-Zeeland rond. We zagen zowel een stukje Noordereiland als en stukje Zuidereiland. Het was prachtig en supergezellig. Maar op 31 januari 2015 vloog ik weer verder naar het Westereiland.

Gotta love NZ

Hoofdstuk 3: Alleen in Australië Verrassing in Sydney

Het plan was om nog een maand of twee alleen de oostkust af te reizen. Van Melbourne tot Brisbane of nog verder. Mijn vriend vroeg me echter mijn ticket om te boeken naar Sydney, en toen ik daar eenmaal was bleken twee vrienden van mij in Sydney te zijn. Surprise! Het werd een topweek waarin we verbleven in ons appartement in Bondi en genoten van de Australische hoofdstad.

Mijn verrassing in Sydney!

Hoofdstuk 4: Alleen in Australië

Begin februari was ik dan écht alleen. Door omstandigheden (geld, werk, vriend) besloot ik echter al eerder naar huis te gaan. Ik zou 6 maart weer aankomen in Nederland. Mijn laatste weken in Australië genoot ik van heel veel dorms, nieuwe mensen, Sydney, Blue Mountains, Melbourne, St. Kilda, de Great Ocean Road en Wilsons Promontory. Australië, ik kom zeker terug om Queensland en Tasmanië nog te zien!

Great Ocean Road!

Hoofdstuk 5: Overstappen op Bali

Op 25 februari 2015 verliet ik Australië. Maar ik vloog niet meteen naar huis. Ik had en overstapje op Bali van een week, en ben zó blij dat ik dit heb gedaan. Een paar dagen niets doen in Shankari’s Bali Retreat, genieten van en rijstvelden en het eten van Ubud, en nog even heel goed feesten met de leuke mensen die ik in Ubud heb leren kennen. Ja, Azië, onze liefde is nog steeds niet bekeerd. I’ll be back, again.

Last but not least… Ubud

Meer weten over mijn Grote Australië-Avontuur? In deze blog verzamelde ik álle informatie!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Vijf maanden reizen in vijf alinea’s