Happy thoughts (week 14)


Vandaag ben ik precies een maand terug in Nederland. Australië lijkt een eeuw geleden, maar ik ben ook nog niet echt gewend aan mijn ‘normale’ leven. Vooral het gebrek aan zon en avontuur hakt er soms in 😉 Daarom: focus op de mooie dingen!

Life is so good! Ik probeer te genieten van alle mooie dingen, ook – juist – als ik niet aan de andere kant van de wereld zit. In mijn rubriek Happy Thoughts focus ik met op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven die mij gelukkig maken. Dit maakte mij afgelopen week weer blij.

– Mijn nieuwe blog-logo!
– Fotoboek afmaken van mijn Big Trip
– Koffie drinken bij Anne & Max in Utrecht (daar zitten ze nu ook!)

Er gaat niets boven een barista-koffie

– Businessmeeting in Amsterdam voor potentiële baan!
– Businessmeeting in Nieuwegein voor potentiële baan!
– Familie-etentje: alle 16 bij elkaar!

Familie + Chinees = happiness

– Schoonfamilie-etentje!
– Bankhangen met mijn lief
– Paasbrunchen

Mijn trots: frambozen-cheesecake-brownie (via Culy.nl)

 – Last but not least: zon!

Hoe was jouw week? Wat waren jouw geluksmomentjes?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *