Happy Thoughts (week 16) 1


Happy Thoughts in Holland is een makkie met zulk weer!

Life is so good! Geniet van alle mooie dingen, ook als je niet aan de andere kant van de wereld zit 😉 Wat heb ik deze week weer uitgevreten?

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Dit maakte mij afgelopen week gelukkig.

– Hardlopen in het zonnetje
– Wakker worden en allerlei look-a-like-foto’s in je Whatsapp vinden

My Aussies mates are imitating me in Sydney. Hilarious! 😀 pic.twitter.com/Me5rMbcUIO
— Suzanne van Duijn (@SuusjeQ) April 18, 2015


– Lunch in het zonnetje én aan de Amstel
– Bloggen bij Coffee Company 
– Gezellig etentje in Amsterdam vanaf de 12de verdieping, wat een uitzicht!

Een foto die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

– Mijn fotoboek van Australië is binnen! <3
– Twee héél leuke sollicitaties (wordt vervolgd, hopelijk!)
– Na acht(!) maanden eindelijk naar de kapper!

– Geïnterviewd worden voor Folia
– Een kaartje op de mat vinden van Daisy uit Curaçao
– Eten met V.

Al met al een rustig weekje, maar ik heb dan ook wat afspraken moeten cancelen wegens een fikse verkoudheid. Toen het woensdag zulk lekker weer was, lag ik op de bank onder een dektentje… Maar ook daar moet ik maar van proberen te genieten. De zomer loopt niet weg!

Happy Monday!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy Thoughts (week 16)