Hello Happy October!


En dat was september alweer!

Happy Monday lieve lezers! Vandaag geen Happy Thoughts, maar een heuse Happy October! In deze blog kijk ik terug op de maand september, en blik ik vooruit naar de maand oktober. Wat was er leuk? Wat was er stom? En wat gaat oktober me brengen?

Elke week komen op Artikel 2.55 mijn Happy Thoughts online. Wat waren mijn geluksmomentjes van de week daarvoor? Sinds mijn reis door Australië heb ik bovendien aan het begin van de maand terug geblikt op de maand daarvoor. Hoelang was ik alweer thuis en hoe ging ik daarmee om? Laatst was ik alweer een half jaar terug en besloot ik niet meer maandelijks terug te blikken. Althans, niet op mijn ‘life after traveling’. Wél leek het me leuk maandelijks te blijven evalueren, maar met een meer ‘dagelijkse’ insteek. Happy Thoughts meets De Stand van Zaken dus!

Happy September
Wake me up when september ends? Nou, ik had de maand niet willen missen hoor! Het begon al goed: het eerste weekend van de maand bracht ik door in Almelo. Daar liep ik de Strong Sister Run en sliep ik twee nachtjes in het prachtige hotel Huis van Bewaring. Ook ging ik naar de kapper en naar de schoonheidsspecialist, kocht ik nieuwe schoenen, en had ik een heerlijk weekend in Amsterdam. Verder had ik twee leuke events van werk (Pride en Miss Legal), kreeg ik mijn maandelijkse rugmassage en werd ik benaderd voor een leuke nieuwe schrijfklus. Ik eindigde de maand opperbest met een weekend Drenthe én een perstripje naar Guernsey (voor Travelvalley.nl). Ook daarover snel meer! 

Guernsey

#FML
Op social media lijkt mijn leven een groot feest. En dat is het grotendeels ook wel 😉 Maar ook ik heb soms mindere momenten, alleen daar probeer ik niet de focus op te leggen. Niemand zit te wachten op geklaag over alweer een vertraagde trein of regenbui toch? Oké, vooruit dan. Dit vond ik onder andere niet fijn in september:

– Ik was alweer een half jaar terug van reizen. Ik mis het soms zo erg! 
– Al weken niet kunnen hardlopen door een knieblessure
– Een bloggersevent moeten afzeggen in verband met werk
– Dat het nog donker is als ik wakker word en alweer bijna donker als ik thuis kom
– Elke dag zulk naar nieuws in de krant lezen
– Je overstap missen en vier uur moeten wachten op Londen Getwick
– Een persreisje moeten AFZEGGEN! Te kort dag, te druk, wie had dit ooit gedacht? (But I’m in the game!)

Borefie

Blog Update
Met de blog gaat het goed! Ik blog nog altijd met heel veel plezier en ik vind het ontzettend leuk om mijn blog naar een hoger niveau (proberen) te tillen. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt er nu al een tijdje een blog online op Artikel 2.55, met een iets duidelijkere focus dan voorheen, en dat werpt z’n vruchten af. Artikel 2.55 heeft 40 procent meer pageviews dan vorig jaar en dubbel zoveel likes op Facebook. Like jij Artikel 2.55 al voor het dagelijkse Travel-, Business- & Lifestyle-nieuws? 

De best gelezen artikel van deze maand waren:

1. Tag: Mijn tien mooiste reisfoto’s
Door blogger Sandra werd ik getagd om mijn tien mooiste reisfoto’s (met bijbehorende verhalen) te delen. Benieuwd naar mijn favoriet? Lees de blog hier terug.

Wat is mijn mooiste reisfoto?

2. Toerist in eigen land: Giethoorn
Met Team #YOLO ging ik een weekendje naar Drenthe, de ideale uitvalsbasis voor een dagtripje naar Giethoorn. Bootje huren en genieten maar!3. Maastricht City Guide
Eind augustus ging ik een weekend naar Maastricht. In juli was ik er ook al een nachtje. Dat resulteerde in deze grote blog vol Maastricht-tips. Ik deel mijn favo restaurantje, hotel, boetiek, en nog veel meer!

Waar moet je wezen in Maastricht?

4. Hoezo carrièreswitch? Dit doet een PR-adviseur!
Op vier een business-blogje over mijn carrièreswitch naar PR. Hoe anders is dat dan mijn vorige baan? Lees het hier terug.

Wat doet een PR-adviseur?

Oktober Bucketlist
Wordt oktober ook zo’n leuke maand? Lastig! Ik ga in ieder geval minder weekendjes weg dan in september, maar dat is misschien wel even fijn. Ik kijk er naar uit om weer eens een zaterdag én zondag thuis te zijn, rustig op te staan en te ontbijten met mijn vriend aan ons barretje. Verder op de planning: een rondleiding bij BNR voor werk, naar Volendam met Team #YOLO, hopelijk weer hardlopen en maar een beetje genieten van de herfst, want je doet er toch niets aan!

Happy October! Hoe was jullie maand september? En wat staat er op de planning voor komende maand? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *