Happy Thoughts (week 43)


Ik hou van Holland!

Sinds een tijdje focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen (ook als je niet aan de andere kant van de wereld zit). Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij gelukkig in week 43


– Familiedinertje op de maandagavond
– Een glaasje Champagne bij de lunch
– Leuke werkafspraak in Amsterdam

Dagje Down Under ✌? pic.twitter.com/QKzsXGcG3I

— Suzanne van Duijn (@SuusjeQ) October 21, 2015

– Bodyboarden bij Down Under
– Uitgenodigd worden voor een persreisje
– Indisch eten bij oma

Hilarische Sinterkaasgedichten

– Dagje Volendam
– Hollandse avond met Team #YOLO
– Lunchen met C. in Amsterdam

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *