Happy Thoughts (week 45) 2


Foto: Sandra van der Ende

Sinds een tijdje focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen (ook als je niet aan de andere kant van de wereld zit). Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij gelukkig in week 45.

– Werken aan mijn knieblessure (ook al was de fysio geen pretje)
– Yoga met LEF
– Lunchen met Team #YOLO (ook al was het voorlopig de laatste keer…)

Mijn eenmanszaak heet sinds kort SuusjeHQ 😉
– Nieuwe visitekaartjes (thanks to Webprint.nl)
– Op persreis naar Marokko
– Zonder jas naar buiten (in Marokko dus)

Zo is ’t maar net!

– Voor een weekje naar Terschelling
– Eten bij de Walvis
– Fietsen door de duinen

— Suzanne van Duijn (@SuusjeQ) November 6, 2015

Uiteraard snel meer over mijn tripje naar Marokko én Terschelling! Hoe was jullie week? Wat waren jouw geluksmomentjes?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Happy Thoughts (week 45)