Happy Thoughts (week 47)


Met J. in Antwerpen

Sinds 1 januari 2014 focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen (ook als de halve wereld in oorlog is). Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij gelukkig in week 47.– Op mijn nieuwe fiets fietsen
– Maandagavond mijn eerste yogales volgen bij Yogaya (en de eerste van mijn Yoga Challenge!)
– Gezond eten 

SLA eten met Sheelagh

– Goed nieuws van de fysio: mijn lichaam reageert goed en ik mag deze week weer (10 minuten) gaan rennen
– Tweede yogales bij Yogaya
– Twee leuke klussen voor Miss Legal doen

Koken met Pride

– SLA eten (en drankjes doen) met Sheelagh
– Koken met Pride PR in Haarlem
– Bankhangen met de boyfriend en Expeditie en Floortje terugkijken (met pizza)

Vino bij Pasta Hippo in Antwerpen <3

– Bloggers Breakfast bij Anne + Max in Utrecht
– Een weekendje Antwerpen
– Leuke meeting voor een nieuw project (hierover snel meer!)

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *