Happy Thoughts (week 50) 1


Sinds 1 januari 2014 focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen (ook als de halve wereld in oorlog is). Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij gelukkig in week 50
.

– ’s Morgens buiten komen en de maan aan een heldere hemel zien 😉
– Lekker met de auto naar werk
– Tijd vrij maken voor Yin Yang-yoga en Chakra-yoga

– Woensdag, mijn thuiswerk-/freelancedag! <3
– Rennen door het park (zonder pijn en mét konijnen!)
– Enorm veel leuke blogklussen krijgen
– Naar de kapper

– Mooie spulletjes voor mezelf bestellen online
– Spontane vrijmibo
– Zaterdagavond, girls night!
– Kerstmarkt in Utrecht

Hoe was jullie week?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy Thoughts (week 50)

  • Bianca

    Jeej leuke dingen! Goed nieuws dat je blogopdrachten krijgt! Ik ben ook weer (meer) aan het hardlopen nu en vind die winterse (herfst eigenlijk) frisse lucht zo fijn! Voor m'n verjaardag heb ik yoga lessen gevraagd dus hoop dat ook binnenkort weer te doen =D