Een rondje om de wereld in vijf dagen?


Nee, dit is niet mijn vriend! En ik ben het ook niet 😉

Ben jij een grote reisliefhebber? Kom dan naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 13 t/m 17 januari 2016 en maak kennis met bestemmingen in alle soorten en maten.

De Vakantiebeurs is natuurlijk hét reisevent van het jaar. Reisliefhebbers kunnen zich vergapen aan de meer dan duizend deelnemers en hun stands. Van familievakanties tot verre reizen, en van kamperen tot luxe: er zit zeker weten iets voor je bij!

Waarom je zou gaan? Omdat je in korte tijd enorm veel inspiratie kunt opdoen en informatie kunt inwinnen over de bestemmingen op jouw bucketlist, of juist over plekken die je misschien nog helemaal niet kende.

Toen de Vakantiebeurs mij vroeg of ik een blog zou willen schrijven over de beurs, was ik dus gelijk geïnteresseerd. Ik ben oprecht enthousiast over dit event; de Vakantiebeurs staat al weken in mijn agenda!
https://4.bp.blogspot.com/-MB6BWuGr_vM/VnVvpjiQIkI/AAAAAAAAUHs/gguiI11UitE/s640/beursbeeld%2Bcocktail_algemeen_liggend_def.jpg
Supergezellig zo’n event 🙂
Tip: wees voorbereid!
Ga goed voorbereid naar een event en kijk vast van te voren naar welke stands je wilt. Er zijn er een hoop, dus weet wat er is en waar je zijn moet.

Heb je nog geen enkel idee wat het nieuwe reisjaar je gaat brengen? Laat je dan vooral verrassen. Inspiratie genoeg! Ik zet mijn persoonlijke highlights even voor je op een rijtje. 


Highlights


  • Reizen en eten zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is het eten vies op reis? Dan is mijn halve vakantie verpest. Lekkerste eten ever? Dan herinner ik dat land vooral aan het eten (hallo Vietnam!). Als jullie me zoeken, ben ik waarschijnlijk op de Food Market


  • Sinds 2014 ben ik om: ik kampeerde niet alleen een paar dagen in de natuur van Californië maar ook drie maanden(!) in de Australische outback. En nu ben ik verslaafd en wil ik met een tentje wildkamperen in Scandinavië. Of met een camper door de USA. Klein beginnen? Ga marsmallows roosteren op ‘Camping by Night’ van de Vakantiebeurs!

  • Daarop voortbordurend: aan Scandinavië en de USA wordt een heus ‘themaplein’ gewijd. Als ik mijn jeugd over mocht doen dan wist ik het wel: dan werd ik Pippi Langkous en deed ik een jaar highschool!


  • Altijd al gorilla’s willen spotten in Oeganda, maar heb je geen geld (of durf je niet te gaan)? De oplossing is nabij! Dankzij Virtual Reality (VR) is elk avontuur voortaan voor iedereen weggelegd. VR-bril op en het is straks net of ik alvast in Thailand ben…


  • Als lid van de PADI-familie haal je je neus waarschijnlijk op voor een zwembad, maar wie nog nooit heeft gedoken en dat eens wil proberen, kan zijn heil zoeken in het zwembad van de Vakantiebeurs. Leuk weetje: er zijn maar liefst 138 deelnemers met (o.a.) het thema ‘duikvakantie’.


  • Ook SUP’pen schijnt te kunnen. Ik ben erg benieuwd hoe dat precies (in de Jaarbeurs) in zijn werk gaat. Sowieso sta ik te trappelen het een keer te doen, dus ik laat het je weten als ik de stand van Jobe Sports hebt ontdekt.


  • Verder zijn er volgens mij heel veel borrels en cocktailparty’s, loopt tout bekend reisland er rond (socializen!) en is het natuurlijk op steenworpafstand van mijn huis, dus maak je om mij vooral geen zorgen!


duiken_actief_liggend_def.jpg


Bonus!
Mensen die een kaartje in de online voorverkoop bestellen maken automatisch kans op een drieweekse rondreis naar Nieuw-Zeeland door twee personen, inclusief activiteiten en overnachtingen. Wat een prijs! Genoeg reden om te gaan al lijkt me, haha! Inspiratie nodig? Lees deze blog.


Koop je kaartje met korting
Enthousiast? Koop dan via deze link je kaartje voor 11 euro in plaats van 15,50 euro aan de kassa. Scheelt weer 4,50 euro, oftewel vier biertjes in Zuidoost-Azië! 😉

Denk jij erover om te gaan? En heb je een bepaald doel of laat je je juist verrassen?
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *