Hallo Happy March! 2Bye bye February, hello March! Februari was een heerlijke maand, maar maart wordt misschien nog wel beter…


Mijn Happy Thoughts zien jullie (bijna) elke week voorbij komen. Ik probeer daarmee meer van het moment te genieten. Maar soms is het goed even naar het grotere plaatje te kijken. Hoe was de maand februari? En wat staat er voor maart op de planning?

Dit was februari 

Voor februari voorspelde ik een maand geleden al veel goeds. Het zou mijn eerste maand als échte en alleen maar freelancer worden. Hectisch? Dat viel mee. Ik heb in november, december en januari hard gewerkt om alles op de rails te krijgen, en daar pluk ik nu de vruchten van. Het loopt redelijk. Daarbij scheelt het natuurlijk enorm dat ik niet meer een baan heb. Ik heb zeeën van tijd nu! Bovendien was het natuurlijk niet het plan mezelf de eerste maand meteen vol te plannen. Dit in het kader van… mijn zesweekse trip!

Op 13 februari vlogen mijn vriend en ik naar Bangkok. Daar verbleven we een paar dagen bij een vriend, om vervolgens door te vliegen naar Koh Lanta. Paradise baby! Op 23 februari vlogen we weer verder naar Wellington, Nieuw-Zeeland. Sindsdien verblijven we bij vrienden, die net buiten Wellington wonen. Het leven is goed, het weer is lekker, overdag werken we allemaal ‘gewoon’ (lees: met dit uitzicht!!) en ’s avonds is het wining & dining met een zonsondergang. Life’s good! 

Ik zou bijna vergeten dat ik begin februari nog een leuk feestje had in Amsterdam, een nachtje sliep in het hotel van de toekomst, twee workshops gaf met Miss Legal, een inspirerende meeting had met Ambitieuze Meisjes, én in VIVA stond! 

Dit werd het best gelezen

Altijd leuk en interessant om te zien wat jullie het liefste lezen. Onderstaande artikelen werden in februari het meest gelezen. 

1. Must-Do in Bangkok: Thonburi Food Experience 

Blij verrast: jullie lazen deze blog over de local food tour in Bangkok het vaakst! Blij verrast omdat ik het zo leuk vind om te zien als (deels) gesponsorde blogs het goed doen. En zeker als ze over Thailand gaan. Gedeelde passie?! <3

2. Mijn eerste week als digital nomad: Thailand 

Thailand staat bekend als ultiem digital nomad-land. En nu ik er zelf tien dagen als zelfstandig ondernemer heb doorgebracht, kan ik dat zeker beamen. Ik gaf een update over mijn workation.

3. Voor jezelf beginnen in twaalf stappen 

Ondernemen is hot: start-ups zijn hip en voor jezelf beginnen is het nieuwe zwart. Lazen jullie daarom allemaal mijn blog over voor jezelf beginnen? 


4. Tien dingen die ik leerde bij Pride PR

In deze blog vertel ik over mijn acht maanden bij PR-bureau Pride: wat leerde ik daar zoal van? Jullie waren nieuwsgierig, want deze blog werd bijna het best gelezen in februari.

Wat brengt maart?

As we speak zijn we bezig met onze roadtrip naar Queenstown, Nieuw-Zeeland. Onderweg stoppen we in Kaikoura en Wanaka voor wat mooie activiteiten. Ook in Queenstown staat er wat leuks op de planning, plus een uitstapje naar Milford Sound natuurlijk! Komend weekend rijden we weer terug naar ‘huis’. Daar blijven we nog drie weken. En het leuke… Team #YOLO is dan weer compleet! Vriendin L. is namelijk ook in Nieuw-Zeeland gearriveerd en logeert ook bij (andere) vriendin L. Dat wordt genieten met z’n vijfjes! 

Op 26 maart vliegen we weer terug naar Nederland. Ik kijk er niet naar uit, haha. 

Hoe was jullie maand? En wat staat er op de planning? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Hallo Happy March!