Happy Thoughts in February 1


In mijn ‘hub’

Sinds 1 januari 2014 focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen. Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week. 


Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij afgelopen week gelukkig


– Maandagochtend in alle rust en vrolijkheid opstaan. Ik ben zelfstandig ondernemer!
– Skypen met L.
– Eindelijk eens goed het huis opruimen

Pakketjes <3

– Stickers bestellen voor Artikel 2.55
– Een nieuwe rugzak voor mijn reis
– En een action cam…

Tja…

– Eten met T. en E.
– Twee keer hardlopen (zonder pijn)
– Eten met vriendinnen en daarna Justin Bieber-feestje

Goodmorning!

– Slapen bij CityHub in Amsterdam
– Ontbijten bij The Breakfast Club
– Workshops geven met Miss Legal x Gemeente Amsterdam

Miss Legal workshops bij Stach

Hoe was jullie week? 
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy Thoughts in February