Hello Happy June! 3


Wijnproeven in Zuid-Frankrijk

Bye bye May, hello June! 

Mei was een prima maand, maar juni wordt nog veel beter! Ik praat je bij over mijn belevenissen in mei, mijn best gelezen blogs en mijn plannen voor juni.

Hoe was mei?

Mei was alweer mijn vierde maand als zelfstandige. En gelukkig ook weer een succesvolle maand. Zowel qua business als travel genoot ik weer volop.

De maand begon goed. Op 1 mei werd ik wakker in Rotterdam. Ik ging een weekendje weg in eigen land en ontdekte die nieuwe hippe stad. Ook maakte ik een tripje naar Den Haag en ging een klein weekje naar Zuid-Frankrijk. Daar werkte ik een klein beetje door, maar vierde ook lekker vakantie met een vriendin. Oh, dan was er nog die heerlijke saunadag met vriendin L., een dagje Wijk aan Zee en een nachtje in een camper op de bruiloft van een andere vriendin!

Rotterdam
Carlton Ambassador in Den Haag

Naast samenwerkingen in Rotterdam, Den Haag en Frankrijk, waren er nog veel meer leuke business-hoogtepuntjes. Ik werkte samen met Tenstickers.nl en Webprint.nl, besprak mijn Kenia-reis op het kantoor van Getaway Travel, haalde een betere lens op bij Nikon (ook voor mijn Kenia-trip), en werkte uiteraard ook met veel plezier voor mijn ‘gewone’ klanten en opdrachtgevers.

Wat werd het best gelezen?

Deze mei-blogs werden afgelopen maand het beste gelezen.

1. 5x Waarom visitekaartjes nog wel van deze tijd zijn

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Webprint.nl, maar ‘desondanks’ (ik denk altijd dat gesponsorde posts minder populair zijn) werd deze blog het meest gelezen. Vinden jullie visitekaartjes ook nog van deze tijd?

2. Update: drie maanden als fulltime zelfstandige

Dank jullie wel voor het lezen van deze blog! Ik vertel graag over mijn nieuwe carrière als zelfstandige, dus ik vind het erg leuk om te zien dat deze blog goed is gelezen.

3. Deze werkgever werd digital nomad

Wat leuk om te zien dat dit interview zo vaak is gelezen! Ik ontmoette Susan en Teun op een event van hun bedrijf TMC begin april, en vond het erg inspirerend dat zij een digital nomad-werkgever zijn geworden. Jullie blijkbaar ook?

4. De vijf meest gestelde vragen over mijn reis naar Kenia

In april won ik een reis naar Kenia. Daar wilden jullie blijkbaar alles over weten, want dit blogje eindigt deze maand op de vierde plek van best gelezen artikelen.

Dit brengt juni

Wat staat er voor komende maand op de planning qua travel en business? 🙂 Heel veel leuks, dus ik kijk er weer naar uit en ga enorm genieten.

Ik begin de maand met een tripje naar Maastricht. Daar zal ik meedoen aan een Bloggerstour. Houd Artikel 2.55 dus in de gaten voor nieuwe Maastricht-tips! En… maandag 6 juni vertrek ik naar Kenia voor mijn gewonnen reis! Ik hoop dat ik af en toe wifi heb om een foto te delen, maar je weet maar nooit. Er staan dus vast heel wat blogjes ingepland! Na mijn reis staat al snel een volgend tripje op de planning: een paar dagen Wijk aan Zee voor een nieuwe opdrachtgever. Spannend en heel erg leuk!

Maastricht

Dit zijn uiteraard de bijzonderheden. Verder heb ik natuurlijk ook nog mijn ‘gewone’ werkzaamheden. Het is alweer mijn vijfde maand als zelfstandige, dus ik begin aardig te wennen aan mijn nieuwe levensstijl. Het is ook geen straf 😉

Hoe was jouw maand? Heb jij voor juni nog leuke dingen op de planning? En wat was jouw favoriete blog? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Hello Happy June!

  • Janneke

    O zo gaaf dat je naar Kenia mag Suzanne! Wat voor lens heb je aangeschaft? Ik vond je blog over de visitekaartjes ook het leukst om te lezen. Pas ook mijn eigen visitekaartjes gekocht en vind het ideaal. Alvast veel plezier in Kenia, ben benieuwd naar je verhalen!

  • Suzanne

    Heel gaaf, heb er zo'n zin in! Ik mag een lens lenen van Nikon voor mijn reis met een betere zoom. Hallo olifanten! En goed te horen dat je mijn blog over visitekaartjes zo leuk vond 🙂 Stay tuned voor Kenia-updates!!