Hello Happy May


Foto: Getaway Travel Launch

Bye bye April, hello May! Na een fantastische maand maart (lees: een maand in Nieuw-Zeeland), kon april bijna alleen maar tegenvallen…

In maart bracht ik 26 volle dagen door in Nieuw-Zeeland. Vanzelfsprekend was dat heerlijk! Ik voorspelde vorige maand dan ook dat april iets minder zou worden, maar waarschijnlijk nog steeds een vrij toffe maand zou zijn. Dat was zacht uitgedrukt. April was top! En voor mei voorspel ik ook weer veel goeds 🙂 Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Hoe was april?

De eerste week terug in Nederland was weer even wennen. Opeens leefde ik weer volgens een agenda, wilden mensen afspraken plannen voor weken vooruit, en kwam ik veel minder buiten dan in Nieuw-Zeeland. Gelukkig werd dit alles ruimschoots gecompenseerd door leuke travel- en businessdingen. Omdat het teveel is om achter elkaar in deze zin te plakken, som ik hieronder even wat highlights op.

 • Mediaworkshop Italië van TMC
 • Eten bij restaurant De School
 • Miss Legal in VROUW
 • High tea bij de Yoghurt Barn
 • Een weekendje Haarlem
 • Op businesstrip naar Milaan

Haarlem <3
SUP’pen in Oog in Al, Utrecht
 • Twee mooie publicaties voor mijn klant Ebruze
 • Drie nieuwe klussen voor SuusjeHQ
 • SXSW Update van 3Sixtyfive
 • SUP’pen in Utrecht
 • Bloggersevent Getaway Travel (en een selfie met Chris Zegers)
 • Een reis naar Kenia winnen

Tja, best een ontzettend fantastische topmaand dus! En als kers op de tijd sloot ik die af met een gezellige Koningsdag en een weekendje Rotterdam (waarover snel meer!).

Best gelezen in april?

Deze artikelen werden in april het beste gelezen.

Inspirerende vrouw: Samantha (27)

1. Samantha woonde en werkte een jaar in Vancouver

Zo leuk om te zien dat deze blog goed is gelezen! Dat zullen ook veel vrienden en familieleden van Samantha zijn, maar elke bezoeker is er één, niet waar? Thanks for reading!

Is dit business of pleasure?

2. Zeven verschillen tussen een businesstrip en een vakantie

Vonden jullie het herkenbaar of waren jullie juist benieuwd naar de verschillen? Deze blog werd in ieder geval goed gelezen!

Happiness is letterlijk de highest level hier 😉

3. Happiness is the highest level of succes

Wat ben ik blij dat jullie deze blog allemaal lazen! Ik moest echt mijn ei kwijt. Want waarom focussen we ons zó op carrière maken en niet zo op gelukkig zijn? Natuurlijk kan het één deels zorgen voor het ander, maar beter zet je geluk op de eerste plek!

Ebru (rechts) en ik in Milaan

4. Businesstrip: Milaan met Ebruze

Om eerlijk te zijn dacht ik dat dit jullie helemaal niet zo zou interesseren. Wéér op reis en ook nog voor zakelijke doeleinden. Toch was dit artikel de op drie na best gelezen blog van april.

Wat brengt mei?

Het wordt een beetje eentonig, ik weet het, maar het belooft weer een mooie maand te worden. En dat moet je blijven waarderen 🙂 Vriendin L. is in Nederland, dus daar ga ik natuurlijk even (een paar keer!) mee afpsreken. Verder heb ik een bloggersweekend in Den Haag, gaat een vriendin van mij trouwen, én ik ga samen met vriendin R. een weekje naar Frankrijk (ja, dit huis is te huur!). Daar zal ik deels van la douce France gaan genieten en deels mijn werk voortzetten. Oh wacht, werken in Frankrijk ís van la douce France genieten! En je zou het bijna vergeten, maar ondertussen lopen mijn ‘normale’ werkzaamheden ook gewoon door. Ik ga alweer mijn vierde maand in als zelfstandige!

Mijn kantoor voor een week (foto: Gites.nl)

Hoe was jouw maand? En wat staat er voor mei op de planning?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *