Hello Happy July!


Juni stond in het teken van mijn reis naar Kenia

Drie keer knipperen en… de maand juni is weer voorbij! Vandaag kijk ik terug op een succesvolle maand en blik ik vooruit naar juli.

Bye bye juni, hallo juli! Iedere maand praat ik je bij over de afgelopen maand en best gelezen artikelen, en blik ik vooruit op de maand die komen gaat. Kortom, dit was juni en dit wordt juli!

Hoe was juni?

Ik begon de maand in Maastricht, waar ik twee dagen doorbracht voor de bloggerstour van Maastricht LAB. Even later vloog in naar Kenia, om de reis te maken die ik won op het event van Getaway Travel. En dan waren er nog die heerlijke tripjes in eigen land naar Wijk aan Zee (op surfvakantie) en Nijmegen (digital nomad-tripje).

Bekijk de video over mijn bezoek aan de projecten van Justdiggit in Kenia hieronder:

Ook op carrièregebied ging het prima. Al is mijn carrière eigenlijk niet los te zien van mijn reizen. Mijn tripje Maastricht, Kenia en Wijk aan Zee ware immers allemaal voor mijn blog, en Nijmegen was deels voor SuusjeHQ en deels voor de blog.

De ‘echte’ carrièrehoogtepunten waren mijn klant/opdrachtgever Ebruze die met een groot interview in Harpers Bazaar stond en Miss Legal met een groot interview in het Parool! Mijn grootste pr-successen tot nu toe, dacht ik zo. Andere succesjes waren presenteren tijdens een event van Miss Legal, mijn opdrachtgever Oppasbron.nl met een interview op DeOndernemer.nl, ikzelf met een interview op Werkenvanuithetbuitenland.nl en spreken tijdens de Digital Nomad Borrel van Wonderlijk Werken in Nijmegen! 🙂

Foto: Nijmegen, juni 2016


Wat werd het best gelezen?

Deze blogs werden het beste gelezen.

1. Maastricht: oude, nieuwe en toekomstige hotspots

Mijn Maastricht-blog werd in de maand juni het beste gelezen. En daarmee is deze blog tot nu toe ook het best gelezen artikel van 2016! Vorig jaar werd er ook een Maastricht-blog het best gelezen artikel van het jaar, dus dat belooft wat.

Foto: Maastricht, juni 2016

 

2. Op surfvakantie in eigen land: Wijk aan Zee

Half juni maakte ik weer een tripje in eigen land: ik ging op surfvakantie naar Wijk aan Zee. Deze blog werd goed gelezen, met dankzij het delen van de Wijk aan Zee’ers. Dank jullie wel!

Foto: Wijk aan Zee, juni 2016

 

3. Amboseli National Park in Kenia: Home of Elephants

Mijn eerste blog over mijn reis naar Kenia ging over Amboseli National Park, waar ik ook de projecten vn Justdiggit bezocht. Dit was de aanleiding van mijn trip, dus gelukkig vonden jullie dat interessant!

Foto: Amboseli NP, juni 2016

 

4. Zeven misverstanden over samenwerken met bloggers

Leuk dat deze businessblog zo goed is gelezen! Vooral bloggers konden zich erg in mijn artikel vinden, maar zijn er ook bedrijven die er iets aan hebben gehad? 🙂 Of ‘particulieren’ die het gewoon interessant vinden om te lezen hoe influencermarketing werkt?

Foto: Provence, mei 2016

 

Wat brengt juli?

Voor juli heb ik nog een opvallend lege agenda! Ik ren 10 juli tien kilometer in Amsterdam, ik ga een weekendje weg met vriendinnen (bestemming nog geheim, hihi), en verder heb ik nog NIETS gepland. Maar om eerlijk te zijn vind ik dit best wel eens lekker. Hoewel ik natuurlijk graag weg ben, kan het ook vermoeiend zijn om elke week te reizen!

En jullie? Hoe was juni? Wat gaan jullie doen in juli? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *