Hello Happy August! 3


Vriendinnenweekendje in Arnhem én op De Veluwe

Welkom augustus! Juli is voorbij en dat betekent dat ik bijna jarig ben! Augustus is niet voor niets één van mijn lievelingsmaanden 😉 Hij wordt leuk!

Bye bye juli, hallo augustus! Er zijn alweer zeven maanden van 2016 voorbij. Het grootste gedeelte van het jaar zit er dus op. Met andere woorden: ik ben alweer een vol half jaar als zzp’er bezig! Daarover woensdag een uitgebreide blog online. Vandaag blikken we eerst terug op een mooie maand juli en kijken we wat augustus in petto heeft!

Dit was juli

Ik werd 1 juli wakker in Nijmegen, maar verder werkte ik de hele maand gewoon vanuit huis. Wel ging ik nog een weekendje naar Arnhem met vriendinnen. Ik nam mijn fotocamera bewust niet mee, want ook een blogger moet er af en toe tussenuit 😉 Volledige aandacht voor mijn reisgenoten is soms wel fijn!

Wat ik verder uitspookte? Ik rende 10 kilometer met de Brooks Champions Run, ging bootje varen in Amsterdam, volgde een yogales op de rooftop van SOIA en ging naar een openluchtbioscoop (bij Cinemec in Utrecht). Vakantie is een state of mind, jongens 😉

Openluchtbiosje pakken in Utrecht <3
Uitzicht vanaf SOIA
Op zakelijk gebied was het niet erg druk. Dat was eerst even schrikken, maar nu neem ik het er maar van. Oude contacten weer even mailen, aan mijn eigen publiciteit werken (ik blogde voor Ambitieuze Meisjes, Sprout en Explore Utrecht), vooruit werken voor Artikel 2.55 en gesprekken voeren met potentiële nieuwe klanten. I like!

Dit werd het best gelezen

Deze artikelen werden in juli het best gelezen. Ken jij ze allemaal al? En wat is jouw favoriet? Hint: Nijmegen domineert!

1. 11x Tips voor een weekend Nijmegen

Zó leuk als je spontaan een paar dagen naar Nijmegen gaat, je enorm verrast wordt door de stad en dan ook nog je blog over Nijmegen (bijna) viral gaat 😉 Bijna 4.000 pageviews: dank iedereen!

2. How to: Leven en werken op jouw voorwaarden

It’s Nijmegen o’clock! Mijn recap van de Digital Nomad Borrel, waarvoor ik naar Nijmegen ging en waar ik ook mijn eigen verhaal mocht vertellen, eindigt op de tweede plek.

3. Interview: Naomi (33) lanceerde haar eigen merk LANOMI

Via Facebook kwam ik in contact met Naomi Kidjo, een enorm ambitieuze vrouw die begin dit jaar haar eigen label lanceerde. LANOMI Works is haar eerste lijn, maar o.a. LANOMI Food en LANOMI Travel zullen snel volgen. Gaat dat zien!


4. Interview: reiziger, ondernemer en gypsy soul Sandy Hauser (30)

Hoeveel content kan een paar dagen Nijmegen opleveren, hè? Ik interviewde reismaatje Sandy, met wie ik in Nijmegen was. Dit artikel werd ook weer goed gelezen 🙂

Dit brengt augustus

Augustus is niet alleen mijn verjaardagsmaand, maar ook die van mijn vriend. We gaan in ieder geval dus twee keer lekker uiteten deze maand 🙂

Verder ga ik op persreis naar de Waddenzee: ik vaar vier dagen mee met Horizontoer. Superleuk! Ik heb er zin in 🙂 Volg me op Instagram voor updates. Vanaf eind augustus komen de blogs online!

Terschelling
 
Hoe was jouw maand? En wat staat er voor augustus op de planning? Deel vooral je vakantieplannen met mij! #meegenieten
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Hello Happy August!