Hello Happy September! 2


Paris baby!

Paris baby!

Het is alweer een paar dagen september, dus hoog tijd voor een Hello Happy September-blogje!

Mijn verjaardagsmaand augustus is voorbij, september is begonnen. Tijd om terug te kijken op een geslaagde maand, en vooruit te blikken op wat komen gaat.

 

Hoe was augustus?

Vorige maand schreef ik dat augustus een fijne maand zou worden, omdat mijn vriend en ik (en tweelingbroer uiteraard) in augustus jarig zijn, en ik bovendien op persreis zou gaan naar de Wadden. De maand bleek nog leuker dan gedacht, want ik ging ook nog spontaan naar Parijs!

Verder…

 • Dronk ik koffie met een Twitter-vriendin
 • Vierde ik mijn halfjarig bestaan als zzp’er
 • Werd ik geïnterviewd door How2SpendIt
 • Had ik een inspirerende meeting in Rotterdam
 • Interviewde ik twee digital nomads voor Artikel 2.55 (stay tuned!)
 • En blikte ik vooral heel tevreden terug op mijn 28ste levensjaar

 

Horizontoer 2016

Horizontoer 2016

Best gelezen artikelen

Deze blogs werden in de maand augustus het beste gelezen.

1. Een half jaar zzp: hoe gaat het ermee?

Dubbel hoera! Ik overleefde mijn eerste half jaar als freelancer en jullie vonden dat nog leuk om te lezen ook! Lees hier hoe het mij de afgelopen zes maanden verging.

Zes maanden SuusjeHQ

Zes maanden SuusjeHQ

2. Van lichaam naar geest: fysiotherapeut Yvonne (31) switcht naar haptonomie

Op de valreep wist Yvonne een plekje in de febegeerde top vier te bemachtigen! Met haar carrièreswitch en positiviteit bereikt deze blog de tweede plek.

yoga BR

Yvonne tijdens een yogales in Costa Rica

3. De leukste stedentrips in eigen land

Hoewel de meeste bezoekers van Artikel 2.55 uit Amsterdam en Utrecht komen (lees: leuke steden), werd deze blog over andere leuke steden in eigen land goed gelezen.

Haarlems straatbeeld

Haarlems straatbeeld

4. Waarom ik al 27 jaar terugkeer naar de Wadden

Altijd fijn als een blog over een persreis goed wordt gelezen! Daarom mocht ik immers mee 😉 Maar jullie enthousiasme is het hogere doel. Top dat jullie dit artikel dan ook allemaal lazen!

Wadden 1991

Wadden 1991

 

Wat brengt september?

De maand september is natuurlijk al begonnen. Ik ging van start met een weekend in het oosten van het land in verband met tripjes met de (schoon)familie. Verder wordt het vooral een business-maand! Een afspraak met een nieuwe klant, weer op pad voor en oude klant, bootje varen met zakenrelaties, een persweekend in Friesland, een persevent in Amsterdam, een bloggersreis naar Den Haag, een meeting met Miss Legal en wellicht nog een persreisje aan het eind van de maand. En dat is wat er nu al in de agenda staat. Dat wordt even knallen om alles af te ronden en/of op de rails te hebben voor ik in oktober voor twee weken naar Indonesië vertrek!

 

Is september bij jou ook zo’n drukke maand? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Hello Happy September!

 • Jenny - ikreis.net

  Ik vind het ‘wees wijs met de Waddenzee’ shirt zo schattig! Er zal de afgelopen jaren vast het een en ander verbeterd zijn, toch is het actueel.

  Leuk dat je al bijna naar Indonesië gaat. Helaas moet ik weer een tijdje wachten… (Al droomde ik vannacht dat ik op Flores zat.)

  Veel plezier in september!