Hello Happy November 6


Foto: Manon Zuijdervliet

Foto door Manon Zuijdervliet

Ciao oktober & hallo november! Dit deed ik afgelopen maand, deze artikelen werden het best gelezen en dit staat er voor komende maand op de planning 🙂

Oktober was een fijne maand. Twee weken Indonesië hadden daarbij een goede vinger in de pap! Maar er zijn ook andere redenen. Voor november heb ik minder spannende plannen, maar ik mag zeker niet klagen . Ik praat je bij!

 

Dit was oktober

Zoals gezegd ging ik dus twee weken naar Indonesië. Van Jakarta reisden we (mijn familie en ik) via hoogtepunten als Borobodur en Bromo naar het eiland Bali. Daar nam ik de boot naar Nusa Lembongan, een klein eilandje ten oosten van Bali. Heerlijk om daar nog even zes dagen te ontspannen met mijn vriend! Snel meer over Indonesië 🙂

Verder lanceerde mijn klant Ebruze haar eerste kledinglijn bij X BANK in Amsterdam en dat was super! Geweldig om hiervan onderdeel te zijn. Ook deed ik (eindelijk weer) als vrijwilliger mee aan een campagne van Plan Nederland en investeerde ik in persoonlijke ontwikkeling met het bijwonen van het event van Melle en Deisy. Oh, en ik ging naar Bridget Jones Baby <3 #gieren

Tot slot overleefde ik maar mooi mijn negende maand als fulltime zelfstandige. Ik ben dus driekwart jaar onderweg en still going strong. Het bevalt super, ik kom net weer terug van een geweldige trip en ik kijk uit naar wat er dit jaar nog komen gaat.

 

Lancering Ebruze Blueprint S/S 2017 (foto: Janneke Meijer)

Lancering Ebruze Blueprint S/S 2017 (foto: Janneke Meijer)

 

Dit werd het best gelezen in oktober

Deze artikelen werden in oktober het beste gelezen. Ken jij ze allemaal? Wat was jouw favoriet?

 

1. Op ontdekkingsreis naar havenstad Harlingen

Wauw, wie had dacht gedacht? Mijn artikel over Harlingen werd in oktober verreweg het beste gelezen. Meer dan 1.000 keer!

Harlingen havenstad

Harlingen havenstad

 

2. Interview: Op Pad Met Jord

Mijn interview met Jord Fortmann, die met zijn camper door Zuid-Europa rijdt en persoonlijke surfretraites aanbiedt, werd ook erg goed gelezen.

Op pad met Jord

 

3. Vijf dingen die ik had willen weten toen ik freelancer werd

Sommige dingen wil je weten vóór je voor jezelf begint. En dat zijn niet alleen de valkuilen, maar ook de ‘het valt wel mee!’-dingen. Jullie wilden het graag weten!

Digital nomad Breakfast club

 

4. 10x Den Haag voor insiders

Op de valreep stootte Den Haag het nationale park De Alde Feanen van de vierde plek. Vinden jullie citytrips toch leuker dan natuur?

Cycle and the City

 

PR-momentjes

Afgelopen maand had ik drie mooie pr-momentjes. Heb je mij voorbij zien komen?

 

Dit brengt november

Komend weekend ga ik naar het event van Riksja Travel in Utrecht. Eind november staat er een (business)tripje naar Praag op de planning. En verder heb ik eigenlijk nog nauwelijks concrete plannen. ‘The usual’ op werkgebied, niet bijster veel leuke vrijetijdsdingen en vooral flink geld verdienen hoop ik, want eind december vertrek ik alweer naar de andere kant van de oceaan voor een volgende big digital nomad-trip! Snel meer 😉

 

Hoe was jouw oktober-maand? En heb je al leuke plannen voor november of ook weinig bijzonders? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 gedachten over “Hello Happy November