5x Alternatieven voor de saaie kerstkaart 1


Artikel 2.55-mokken via Webprint

Artikel 2.55-mokken via Webprint

 

Want een slimme ondernemer blijft top of mind bij zakenrelaties én scoort punten met een origineel cadeautje! Ik tip je vijf leuke relatiegeschenken voor de feestdagen.

 

Persoonlijk stuur ik nooit kerstkaarten. Ik plaats wel een Instagrammetje! Op zakelijk gebied vind ik het echter wel een slimme zet. Zo blijf je top of mind bij je zakenrelaties én scoor je punten. Een kerstkaart vind ik alleen een beetje afgezaagd. Waarom dus niet een leuk cadeautje versturen? Op de website van Webprint vond ik vijf leuke alternatieven voor de saaie kerstkaart.

 

1. Een bedrukte mok

Laatst won ik een mok via Zakenmeisje.nl. Ik sprong een gat in de lucht, maar dat niet alleen. Ik kijk nu bijna iedere dag naar die mok en moet dus dagelijks aan Zakenmeisje.nl denken. Kortom, superslim om een gepersonaliseerde mok weg te geven aan je zakenrelaties! Let er wel op dat het een leuke mok is. Anders verdwijnt-ie achterin de kast. Kies dus niet een saai logo, maar ga voor een leuke quote, gekke foto of inside joke.

Mok Webprint

Artikel 2.55-mok via Webprint

-> Je kunt deze mok winnen! Laat in een reactie onder deze blog of op social media weten dat je wilt winnen (en like Artikel 2.55 op Facebook/Instagram) om kans te maken. Ik maak Eerste Kerstdag de twee winnaars bekend! <-

 

2. Een bedrukt T-shirt

Ik liet laatst zelf SuusjeHQ-shirts drukken. Altijd handig voor foto’s en presentaties enzo! Of voor de echte die-hard-fans 😉 Wil je echter een grotere groep aanspreken met je T-shirt, dan is het misschien beter iets anders dan alleen je logo op het shirt te laten drukken. Wederom geldt: een leuke quote, gekke foto of inside joke doet het altijd goed!

(foto: Webprint)

Bedrukt t-shirt (foto: Webprint)

 

 

3. Een smartphonecase

Wie heeft er geen smartphone? Juist, niemand! En de meeste mensen zullen ook wel eens een barst in hun scherm hebben gehad. Een hoesje is dan ook geen overbodige luxe. Zelf geef ik er nooit geld aan uit, maar als ik een leuk hoesje zou krijgen zou ik hem wel gebruiken.

(foto: Webprint)

Smartphonecase (foto: Webprint)

 

4. Een fles wijn (met persoonlijk etiket)

Op het randje van afgezaagd, maar eigenlijk kan een fles wijn of bubbels nooit kwaad. Daar is toch iedereen blij mee te maken tijdens de feestdagen? Maar om het toch persoonlijk te maken kun je de fles voorzien van een gepersonaliseerd etiket. En die kun je dus ook op Webprint.nl laten maken en bestellen.

(foto: Webprint)

Fles met etiket (foto: Webprint)

 

5. Een bedrukt canvastasje

Last but not least: een mensch kan nooit teveel canvastasjes hebben! Ik krijg ze tegenwoordig overal bij en gebruik ze ook overal voor. Ik heb canvastasjes van reisorganisaties, kledingmerken, persevents en gebruik ze voor boodschappen doen, reizen en whatnot. Stiekem speel ik dus dagelijks uithangbordje voor al die bedrijven. Beter doen mensen dat ook voor jouw bedrijf! 😉

(foto: Webprint)

Canvastas (foto: Webprint)

 

Lees ook:

 

N.B. Deze blog is geschreven met dank aan Webprint. Dat doet niets af aan de inhoud van de blog.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “5x Alternatieven voor de saaie kerstkaart