Meet Team SuusjeHQ! 1


Team SuusjeHQ

Team SuusjeHQ

 

Proud to present you to Team SuusjeHQ! Deze powerchicks zullen mij gaan helpen met mijn blog én bedrijf SuusjeHQ.

 

Mag ik even jullie aandacht? Graag zet ik deze drie dames hier in de spotlights. Nee, niet die linksboven, dat ben ik zelf. Rechtsboven zien jullie Imke van Kuppeveld, linksonder zien jullie Inge Rosenbaum en die girlboss rechtsonder is Deisy Amelsbeek. Wat deze vrouwen met elkaar gemeen hebben? Ze kunnen alle drie goed schrijven én gaan voor mij aan de slag als freelancer!

 

Hoe het allemaal begon

Vorig jaar december (2015) kondigde ik aan fulltime als zelfstandige verder te gaan. Zo gezegd, zo gedaan, en zo begon ik 1 februari 2016 officieel met SuusjeHQ, mijn online office. Afgelopen tien maanden zijn de opdrachten – gelukkig – gegroeid. Sterker nog, ik begon me in september 2016 af te vragen of ik niet wat hulp kon gebruiken. Een mens kan niet alles alleen. En om te groeien heb je een team nodig. Maar omdat ik het nog lastig vond om mensen ‘mijn’ werk toe te vertrouwen, besloot ik een simpel oproepje te plaatsen op mijn Facebook-pagina. Zo zou ik alleen reacties krijgen van mensen die mij en mijn blog al leuk vonden, en dus goed bij mij zouden passen. Als er überhaupt mensen zouden reageren natuurlijk…

Binnen een mum van tijd had ik drie mails in mijn inbox van drie meiden die ik allemaal al eens had ontmoet. Kijk, dat was precies wat ik (onbewust) wilde! Even later werd mijn post gedeeld en begonnen mensen hun freelance vrienden te taggen. Kijk, dat schoot zijn doel voorbij. Ik besloot het bij die eerste drie meiden te laten en een paar weken later was de inkt op de drie modelovereenkomsten al droog! Meet Team SuusjeHQ!

Team SuusjeHQ

Inge Rosenbaum en Imke van Kuppeveld leerde ik allebei kennen tijdens de Digital Nomad Borrel in Nijmegen. Op dit vruchtbare event spraken beide dames mij aan en sindsdien hebben we via social media contact gehouden. Wat ontzettend leuk dat zij mij nu willen gaan ondersteunen. Leuk detail: zowel Inge als Imke heeft een achtergrond in massage. Imke heeft daarnaast als fysiotherapteut gewerkt maar richt zich sinds eind 2015 op het schrijven. Inge heeft bij corporate bedrijven gewerkt én is yogadocent. Een veelzijdig type dat sinds 2009 als zelfstandig communicatieprofessional werkt. Deisy leerde ik kennen tijdens het event van haar en Melle. Leuk detail bij Deisy is dat ze net als ik een juridische opleiding heeft gevolgd. Deisy begon haar carrière bij een incassobureau, maar ook zij switchte uiteindelijk naar zelfstandigheid. Sinds augustus 2016 is Deisy zelfstandig copywriter.

 

Spot jij Imke en Inge?

Spot jij Imke en Inge?

 

Deisy (l) en Melle

Deisy (l) en Melle

 

SuusjeHQ fan-shirt

Zijn er nog meer SuusjeHQ-fans in tha house? Via webshop Dezuu mag ik namelijk een heus SuusjeHQ-shirt weggeven! Dezuu is een webshop die al even actief is in Spanje, en zich sindskort ook op de Nederlandse markt bevindt. Dezuu ontwerpt mooie, originele T-shirts, maar biedt ook de mogelijkheid om zelf een T-shirt te ontwerpen. Dit kan met een eigen ontwerp/foto, maar ook met een logo of tekst. Ik moest natuurlijk meteen aan een eigen SuusjeHQ-merchandiselijn denken 😉

Het shirt dat ik heb laten maken heeft een ronde hals (je kon ook een v-hals kiezen) en is een maat M. Het ontwerpen en bestellen van een dergelijk shirt kost normaal gesproken 18,90 euro. De verzendkosten (via GLS) bedrage 9,90 euro.

Miss SuusjeHQ

Miss SuusjeHQ

 

Winactie

Winnen? Laat in een reactie onder deze blog of op social media weten dat jij graag met de winactie meedoet. Het enige dat ik van je vraag is om mijn Facebook-pagina en Instagram-account te volgen. Ik maak op Eerste Kerstdag de winnaar bekend! Voor 2017 heb je het shirt dan in de bus 🙂

 

Heb jij wel eens wat merchandise-artikelen voor je bedrijf of blog overwogen? 

 

N.B. Deze winactie is mogelijk gemaakt door Dezuu. Ik ben voor deze blog niet betaald.
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Meet Team SuusjeHQ!