Maandoverzicht: adios januari, hola februari! [+video] 2


Pura vida in Costa Rica

Hola! Het is alweer bijna februari, dus tijd voor een maandoverzichtje. Hola vanuit Costa Rica!

 

In deze blog (én vlog!) blik ik terug op de maand januari. Waar was ik al? Hoe ging het met SuusjeHQ? Wat werd goed gelezen en bekeken? En wat waren mijn persoonlijke pr-hoogtepunten? Ook kijk ik vooruit naar de maand februari: wat staat er voor komende maand op de planning? Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar julllie maand en plannen!

 

SuusjeHQ 1 jaar

 

Dit was januari

De hele maand januari bracht ik door in Costa Rica en Nicaragua. Heerlijk om er (weer) even helemaal uit te zijn, een nieuw land te ontdekken en te genieten van het warme weer en de mooie omgeving. Uiteraard gaan er nog een hoop blogs en vlogs over mijn reis volgen!

Lake Arenal

Rio Celeste

Ondertussen ging Inge namens Artikel 2.55 naar de Vakantiebeurs (en maakt er een mini-vakantie Utrecht van). Imke deed verslag van haar deelname aan Nomad Cruise. En Deisy? Die vertelde over haar carrièreswitch!

Ook begon ik dit jaar aan een nieuw ‘project’: elke week een nieuwe video online. Best een uitdaging, want ik ben nog geen ster in filmen en ook zeker niet in editen, maar wie niet oefent wordt nooit beter. Inmiddels vind ik het al zo waar leuk worden, dus dat ga ik volhouden! Wat vinden jullie van mijn video’s? Abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste een nieuwe video te zien.

De vlog van deze week gaat over de toffe SUP-tour die mijn vriend en ik afgelopen weekend deden. Enjoy watching!

 

Eén jaar SuusjeHQ!

En dan vergeet ik bijna het allerbelangrijkste: met januari meegerekend bestaat SuusjeHQ alweer één jaar! Alweer twaalf maanden helemaal zelfstandig! Wat ging dat hard en wat is er tegelijkertijd een hoop gebeurd. Lees de grote lijnen terug in deze blogs:

 

 

Zeven Dwaze Dagen

P.S. Ter ere van het één jarig bestaan van SuusjeHQ geef ik op Facebook zeven dagen lang ondernemende prijzen weg. Like SuusjeHQ voor updates en om mee te doen!

 

Best gelezen artikelen

Deze artikelen uit januari werden het beste gelezen.

 

1. Interview: Sanne Bakker

Sanne Bakker van ensanne ging in anderhalf jaar van freelancer naar achtkoppig bedrijf. Inspirerend!

 

2. Interview: Deisy Amelsbeek

Ook runner-up Deisy onderging een grote verandering op carrièregebied. Ze begon – zonder ervaring – als freelance tekstschrijver en dat doet ze góéd!

 

3. Dingen die je echt níet nodig hebt om een bedrijf te starten

Een businessblogje op basis van mijn eigen ervaringen (en verhalen uit mijn omgeving): soms moet je gewoon beginnen en komt de rest later wel.

Zes maanden SuusjeHQ!

 

4. Op culinaire rondreis door Weerribben-Wieden

Op de valreep stootte dit artikel mijn blog over mijn eerste ondernemersjaar van de vierde plek. Au! Maar wie kan het de Weerribben kwalijk nemen? Het is een prachtig gebied met een hechte schare aan fans. Ik ben blij dat het artikel zo goed gelezen is!

 

Nieuw: Beste video van januari

Deze video werd in januari het beste bekeken. Het is die over mijn Tarzan-avontuur in Monteverde!

 

 

Nooit meer een video missen? Abonneer je op mijn YouTube-kanaal!

 

De pr-hoogtepunten van januari

Het was een goede maand qua pr, ook al was ik in het buitenland. Ik heb eind 2016 hard mijn best gedaan zullen we maar zeggen 😉

 

Met het Regiomagazine WaterReijk 2016 in Blokzijl

 

Dit wordt februari

Helaas vliegen we 4 februari weer naar huis. Zondag 5 februari komen we aan in Nederland. Maar niet getreurd, er komen ongetwijfeld weer een hoop leuke dingen aan komende maand, waaronder de tweede editie van De Reislustige Freelancer! Het event van mij en Jessica vindt wederom plaats bij Maliebaan45 in Utrecht en er zijn nog kaarten. Kijk op Facebook voor meer informatie of mail naar info@suusjehq.nl om je aan te melden. Op 2 maart vindt het derde event plaats. Ook daar zijn nog kaarten voor!

Verder heb ik alweer een aantal leuke afspraken staan voor werk en zal ik ook zeker veel leuke dingen gaan doen met vrienden en familie, want die heb ik bijna zes weken moeten missen natuurlijk!

En, hoe was jouw maand? Leuke plannen voor februari? 🙂

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Maandoverzicht: adios januari, hola februari! [+video]