Maandoverzicht: joe februari, hoi maart!


 

Hoi, daar ben ik weer met een persoonlijke update! Ik blik terug op de maand februari en geef jullie vast een kijkje in mijn planning voor maart.

 

Mijn vorige maandoverzicht schreef ik vanuit Costa Rica. Daar ben ik vijfenhalve week op reis geweest. Op 5 februari kwam ik terug in Nederland. Even wennen natuurlijk, vooral de temperatuur. Maar ik had veel leuke afspraken staan, dus dat verzachtte de pijn 😉

 

Dit was februari: werken, netwerken en presenteren

Na de eerste week februari nog in Costa Rica te hebben doorgebracht, waren er eigenlijk nog maar drie weken over. Hierin werkte ik voor o.a. voor mijn vaste klanten 365 Dagen Succesvol, Ebruze, Rondreis.nl, More Than Mayo en mijn nieuwe partner Bed & Breakfast Promotions. Ook deed ik leuke klussen voor o.a. Viggi Handmade en USP. Aan werk geen gebrek!

Ik ontmoette een hoop andere ondernemers deze maand, zoals Frank Paats, de zakenmeisjes bij Zakenvriendinnen en José Chan, die foto’s van mij maakte in ruil voor pr-advies. En op 21 februari deed ik iets heel leuks en spannend: ik gaf een hele dag social media-les tijdens een cursus Online Marketing van SRM. In maart ga ik dat nog eens doen, en wie weet daarna nog wel veel vaker.

 

Docent social media bij SRM

 

Voor Valentijn ging ik uiteten met mijn vriend bij de Zwarte Vosch (heerlijk Spaans) en met mijn familie bezocht ik de musical Soldaat van Oranje. Wat een voorstelling! Daarna uiteten aan het strand – de eerste keer dat ik op het Nederlandse strand was dit jaar. Liefde voor strand <3 Zelfs in Nederland! Ik sloot de maand af met carnaval in Den Bosch en de tweede editie van De Reislustige Freelancer.

 

Mijn pr-momenten in februari

In februari had ik de volgende publiciteit:

  • Geïnterviewd door EJ Traveller, het inflight-magazine van easyJet
  • Geïnterviewd door NOS op 3
  • Mijn verhaal delen op het netwerkevent Zakenvriendinnen van Zakenmeisje.nl
  • Mijn gelddagboek delen op Budgetmeisje.nl
  • Mijn gastblog over één jaar ondernemen op How2spendit.nl

 

 

Best gelezen in februari

Deze artikelen uit februari werden afgelopen maand het beste gelezen. Wat is jouw favoriet?

 

1. Vier lessen die ik leerde tijdens mijn verblijf in een ashram

Blogger Inge verbleef de afgelopen drie maanden in een yoga-ashram in de Achterhoek en schreef er deze blog over.

Inge in de Chakrasana

 

2. De leukste blogs over carrière, voor jezelf beginnen en ondernemen

Uit de oude doos maar nog altijd – en nu weer – goed gelezen. Deze artikelen zijn een bron van informatie over carrière, voor jezelf beginnen en ondernemen.

Doen wat je leuk vindt: yes please!

 

3. Tips voor een mini-vakantie in Utrecht

Nog een artikel van Inge! Namens Artikel 2.55 bezocht Inge vorige maand de Vakantiebeurs en maakte er een heuse mini-vakantie van. Dit zijn haar tips voor Utrecht.

Inge in Utrecht

 

4. Interview: Stella (31) runt haar Afrikaanse sieradenbusiness 22Stars vanaf haar laptop

Imke’s interview met Stella van 22Stars was het vierde best gelezen bericht deze maand. Van toga naar teenslipper, wat een inspiratie!

 

Best bekeken video in februari

Sinds 1 januari 2017 plaats ik elke week een nieuwe video online. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal of neem gewoon een kijkje. Onderstaande video werd het best bekeken in februari.

 

 

Wat brengt maart?

Donderdag 2 maart vindt de derde editie van ons event De Reislustige Freelancer plaats. Het wordt bijna routinewerk 😉 Zondag 5 maart doe ik dan iets heel leuks: ik ga roadtrippen met een echte Volkswagenbus! Hierover uiteraard binnenkort meer. De week daarop geef ik dan weer social media-les voor SRM. Verder heb ik wat koffiedates staan, ga ik uiteraard stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen, volg ik een workshop Guerrilla Marketing bij Frank Paats en bezoek ik het Storymakers Event van Cherry LAB. Wie zie ik daar? 🙂

Ongetwijfeld komen er nog heel wat leuke afspraken bij. Daar lees je volgende maand meer over in het maandoverzicht!

 

En, hoe was jouw maand? Al leuke plannen voor maart?

 

 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *