Ons event ‘De Reislustige Freelancer’ is terug! [+video] 1


 

Samen met Jessica Lokker organiseer ik 28 februari en 2 maart weer het event De Reislustige Freelancer. Ik vertel je alles over het ontstaan van dit event en waarom je er bij zou willen zijn.

 

Een tijdje geleden ging ik naar het event van Melle en Deisy. Melle ontmoette ik al eerder voor dit interview. Deisy kende ik nog niet, maar werd al snel meer dan een bekende… However, beide dames inspireerden mij om ook zelf eens een event te organiseren. Maar ik durfde niet zo goed. Tot Jessica voorstelde om samen een event te gaan organiseren. De Reislustige Freelancer was geboren!

 

Een event organiseren

Op 13 december 2016 was het zover: de eerste editie van De Reislustige Freelancer! De zaal zat vol, Jessica en ik genoten, en nog belangrijker: de bezoekers waren enthousiast. Tijd voor een tweede én derde editie dus!

 

We gaan beginnen!

Digital nomads in Utrecht

Door Eeuwit Klink

 

Freelancer, digital nomad, girlboss

Op dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart is het zover. Dan vinden ons tweede en derde event plaats. Wederom van 19:30 tot 22:00 uur bij Maliebaan45 in Utrecht. Het onderwerp is hetzelfde: freelancer worden, locatie-onafhankelijk werken en genoeg klanten hebben om ook financieel de vrijheid te hebben.

 

Wat anderen zeggen

“Een inspirerende avond voor mensen die geïnteresseerd zijn in freelancer te worden. Een no-nonsense presentatie die aanzet tot actie!” – Nancy Coster (Mrs. Stilletto)

“De reislustige freelancer is een inspirerend event voor zelfstandigen die graag als digital nomad door het leven gaan. Tijdens het event werd duidelijk dat dit niet hoeft te betekenen dat je altijd op reis bent, maar dat je wel de mogelijkheid hebt om te werken waar je maar wilt, doordat je dit (voornamelijk) online doet. De verhalen van Suzanne en Jessica inspireren je en je gaat naar huis met veel praktische tips en informatie. Én natuurlijk een super leuke goodiebag! Je merkt dat ze het onwijs leuk vinden om hun kennis te delen en om mee te denken met jouw persoonlijke situatie. Ik vond het ook enorm leuk om andere ondernemers te leren kennen die dezelfde mindset en een passie voor reizen hebben. Een aanrader voor iedereen die reizen en online werken wil combineren, maar nog niet precies weet hoe!” – Naomi Vlietman (Zakenmeisje.nl)

 

Meer info vind je op onze Facebook-pagina De Reislustige Freelancer. Aanmelden kan via info@suusjehq.nl.

 

Zien we je 28 februari of 2 maart?

 

Oh, en abonneren op mijn YouTube-kanaal kan hier! 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Ons event ‘De Reislustige Freelancer’ is terug! [+video]