Kijktip: YouTube-kanaal ‘Successtof’ van Deisy Amelsbeek 2


Foto: Deisy Amelsbeek tijdens de lancering van Successtof

Twee weken geleden lanceerde Deisy Amelsbeek – je weet wel, die van Team SuusjeHQ – haar YouTube-kanaal Successtof. En dit kanaal wil ik graag aan jullie tippen!

 

Deisy Amelsbeek had een goede baan in de incasso-branche, maar ze miste iets: creativiteit. Zonder werkervaring en met een koophuis besloot ze voor zichzelf te beginnen als tekstschrijver en contentmarketeer. Dat was augustus 2016. Inmiddels gaat het Deisy voor de wind en lanceerde ze ook nog ‘even’ haar YouTube-kanaal Successtof.

 

Waarom een YouTube-kanaal oprichten?

Waarom Deisy haar hart volgde en deze carrièreswitch maakte? De 29-jarige ondernemer maakte niet lang geleden iets heel heftigs mee. Haar moeder werd onwel en Deisy heeft haar direct naar het ziekenhuis gereden. Helaas is Deisy’s moeder niet meer de oude geworden. Je zou dus kunnen zeggen dat de rit naar het ziekenhuis Deisy’s leven heeft veranderd. Dit zorgde niet alleen voor een verschuiving van prioriteiten én een andere carrière, maar ook kwam Deisy hierdoor op het idee voor haar YouTube-kanaal. Met Successtof interviewt ze ondernemende jonge vrouwen over hun weg naar succes. Letterlijk, want het interview wordt afgenomen in Deisy’s auto.

 

YouTube-intro Successtof

Op donderdag 16 maart vond de lancering van Successtof plaats bij Tribes in Utrecht en ik was uitgenodigd. Leuk! Met een groep andere online girlbosses nam ik plaats in een mooi zaaltje bij Tribes in Utrecht. Eerst vertelde Deisy over het hoe en waarom van Successtof. Daarna kregen we haar intro  te zien. Bekijk ‘m hieronder!

 

 

100 Dagen Dankbaarheid & Purpuz-planner

Na de presentatie van Deisy waren er nog twee andere presentaties. Eén van businesscoach en schrijver Alexandra Smith van Fabel en één van Clen Verkleij, de ondernemer achter de Purpuz-planner. Beide erg inspirerend. En gelukkig zat zowel het boek van Alexandra als de Purpuz-planner in mijn goodiebag, zo zag ik later!

 

Waar sta je over drie jaar?

Het laatste deel van de avond bestond uit ‘rustig’ speed-daten. Ik werd door Deisy gekoppeld aan Tarinda en dat bleek een goede match. We waren bij elkaar gezet omdat we een vooraf gestelde vraag van Deisy als enige twee aanwezigen op dezelfde manier hadden beantwoord. De vraag was: waar wil je over drie jaar staan? Tarinda en ik hadden allebei geantwoord dat we dat niet precies wisten en het ons ook niet eens zoveel uitmaakte. Het zou wel goed komen. Het belangrijkste vonden we dat we gelukkig zouden zijn. Hapiness als highest level of success dus! Zou het een Van Duijnen-mentaliteit zijn? Want Tarinda’s meisjesnaam is dus ook Van Duijn, haha! Overigens verhuist mijn soulsister binnenkort naar India. Blijf op de hoogte via haar Instagram!

 

De eerste aflevering Successtof

Vol spanning zat ik zondag 19 maart te wachten op de eerste aflevering van Successtof. Komende tijd komen de interviews om de week op zondag online. De eerste interviewkandidaat was Milou van Roon, geen onbekende voor mij. Deze girlboss runt twee succesvolle blogs, heeft een goedlopend digital marketing agency voor reisorganisaties EN een fijne relatie. Aan Deisy vertelt ze hoe ze dit allemaal combineert en ook nog eens heel veel reist. Leuk om deze eerste aflevering te kijken mét twee van mijn girlboss-vrienden!

 

 

Coming soon: SuusjeQ in Successtof

Maandag 20 maart ben ook ik geïnterviewd door Deisy in haar auto. Binnenkort dus mijn debuut op Successtof! Uiteraard zal ik het interview delen op mijn social kanalen, maar je kunt het interview ook zelf als eerste bekijken als je je abonneert op Successtof. Wel zo leuk natuurlijk 😉 Ik weet van Deisy dat er veel inspirerende afleveringen aankomen, dus stay tuned!

 

Volg jij Successtof al? Wat is jouw favo YouTube-kanaal? En wie vind jij een inspirerende vrouw? 

 

P.S. Sinds 1 januari 2017 post ik elke week een nieuwe video op mijn eigen YouTube-kanaal TheSuusjeQ! Abonneren = karmapunt!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Kijktip: YouTube-kanaal ‘Successtof’ van Deisy Amelsbeek