De beste 5 artikelen in 5 jaar [+video]


Deze vijf artikelen op Artikel 2.55 werden de afgelopen vijf jaar het beste gelezen. Ken jij ze allemaal? En waarom nou net déze artikelen?

 

De oplettende lezer weet: laatst vierde ik mijn achtjarig blogjubileum. De eerste drie jaar blogde ik echter op een andere blog, mijn eerste blog The Fabulous Life of SuusjeQ. In april 2012 startte ik Artikel 2.55 omdat ik begon aan mijn eerste echte baan en met mijn nieuwe, meer volwassen blog schoon schip wilde maken. Inmiddels bestaat Artikel 2.55 vijf jaar. Om dat te vieren deel ik vandaag de vijf best gelezen artikel van mijn halve deccenium Artikel 2.55.

 

Artikel 2.55 is alweer 5 jaar!

Waarom ik vijf jaar geleden koos voor de naam Artikel 2.55? Omdat het een verwijzing is naar de juridische wereld en de modewereld, twee werelden waar ik destijds helemaal in thuis was. Inmiddels niet echt meer, maar dat mag de pret niet drukken 😉 Artikel 2.55 staat voor mij voor de combinatie van business en pleasure; ondernemen en reizen in mijn geval! En bovenal ga ik de naam gewoon niet aanpassen omdat ik dus alweer vijf jaar bezig ben, haha. Jullie moeten het ermee doen.

1. Blogger-musthave: een Chanel-tas

Dit artikel is de afgelopen jaren meer dan 4.000 keer gelezen. Een succes-artikel dankzij SEO. Deze tas heet namelijk de Chanel 2.55, waar mijn blog naar vernoemd is. Destijds zou ik een moord doen voor een 2.55, maar tegenwoordig kies ik liever voor een tripje. Daar schreef ik trouwens ook ooit eens een blogje over 😉

 

Een blogger in Marokko met een iets goedkopere tas 😉

 

2. De beste vrije dag als je vier dagen werkt

Bijna 1.500 mensen lazen sinds de zomer van 2015 deze blog over de beste vrije dag als je vier dagen werkt. De blog doet het goed qua SEO en is ook typisch een Artikel 2.55-onderwerp! Dit artikel wordt met de jaren alleen maar beter gelezen. Is de vierdaagse werkweek soms trending? Wat is jouw favo dag om vrij te zijn?

 

De beste vrije dag als je vier dagen werkt

 

3. Op ontdekkingsreis naar havenstad Harlingen

Ruim 1.300 mensen waren geïnteresseerd in dit artikel over een tripje naar Harlingen. De blog werd gedeeld door half Harlingen, waarschijnlijk omdat er niet heel veel artikelen over deze havenstad op blogs verschijnen. Ben jij wel eens in Harlingen geweest? En vond je het ook zo’n leuk stadje?

 

Havenstad Harlingen

 

4. Interview: Charles Witlox

Mijn interview met Charles Witlox – dat pas afgelopen maand online kwam – werd ook al meer dan 1.300 keer gelezen. De blog werd gedeeld door Charles en al zijn kennissen, wat er blijkbaar een hoop zijn. Maar ook ‘mijn eigen lezers’ vonden het interview erg inspirerend. Trots dat ik Charles heb geïnterviewd én ambassadeur ben van zijn Bushfire Travels!

 

Charles en zijn vriendin

 

5. 11x Tips voor Nijmegen

Bijna 1.000 mensen lazen mijn blog over Nijmegen. Dit mede dankzij het delen van het artikel door Hotel Credible, waar ik sliep. Ik logeerde in Nijmegen in verband met een ‘zelf georganiseerde ‘\bloggerstrip Nijmegen’. Een goede keuze dus! Vind jij Nijmegen ook zo leuk? Ik hoop er snel weer terug te gaan!

 

Nijmegen

 

Wat was jouw favo artikel in de afgelopen vijf jaar? En waar zou jij graag meer van zien? U vraagt wij draaien! 

 

Abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal. Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *