Maandoverzicht: joe april, hoi mei


In de Harry Potter-kamer in Düsseldorf

Weer lekker veel op pad, nog steeds mega druk met werk maar bovenal: een heerlijke maand! Ik blik terug op april en kijk vooruit naar de maand mei.

 

In mijn vorige maandoverzicht voorspelde ik al dat ik in april weer veel tripjes zou maken en druk zou zijn met werk. Guess what, ik hoef je eigenlijk niet meer bij te praten! 😉 Maar ik doe het toch. Ik vertel je niet alleen wat ik in april uitspookte, maar deel ook de best gelezen blogs, de best bekeken video, mijn pr-momentjes in april en blik vooruit op mei. Dan ga ik naar Noorwegen!

 

Hoe was april?

April doet wat-ie wil! Een gemengde maand vol leuks in ieder geval! Een greepje uit mijn aprilmaand:

 • Ik volgde een workshop Digiminderen
 • Ik bezocht het persevent van Baltus
 • Dagje sauna <3
 • Meeting bij Better Places voor leuke nieuwe klussen
 • Op persweekend naar Laag Holland
 • De eerste BBQ van het jaar
 • Het eerste webinar van De Reislustige Freelancer
 • Spreken bij het Hostnet Café over geld verdienen met bloggen
 • Twee keer social mediales geven
 • Een weekendje naar Düsseldorf
 • Brainstormen met Hashtag Workmode voor een vestiging in Utrecht
 • Pitchen voor een héél mooie klant. Stay tuned!
 • Vloggen met Dainahara van Explore Utrecht
 • Naar Londen voor Traverse

Genoeg mooie dingen qua travel en business dus. Hoe was jouw maand?

 

Laag Holland

Düsseldorf

Düsseldorf

 

PR-momentjes

Ook afgelopen maand had ik weer een aantal pr-momentjes. Ik werd geïnterviewd door Volkskrant over digitale nomaden, mocht dus spreken in het Hostnet Café én werd geïnterviewd door Deisy voor haar YouTube-kanaal Successtof. Zo leuk om te zien dat ik elke maand mijn pr-doel van twee publicaties per maand haal 🙂

 


 

Best gelezen blogs

Wat waren de best gelezen blogs van april? Ik deel ze hieronder met je. Wat was jouw favoriet?

 

1. Interview: Marjorie (24) reisde een half jaar alleen door Afrika

Als vrouw alleen reizen? Dat moet je maar durven! Marjorie trok de stoute schoenen aan en reisde een half jaar alleen door Afrika: van Kenia tot Zuid-Afrika. Hoe dat haar beviel lees je in dit interview.

Foto: Marjorie

 

2. Leuke Nederlandse digital nomad-blogs

Ook plaatsonafhankelijk werken? Digital nomad worden doe je zo! Ik tip je mijn vijftien beste blogs over digitale nomaden. Oh, en heb je al gezien dat Jessica Lokker en ik 6 juni a.s. weer een editie van De Reislustige Freelancer organiseren? Tijdens dit event vertellen we je alles wat je weten moet als je digitale nomade wilt worden.

Digital nomad in de Provence

Digital nomad in de Provence

 

3. Digiminderen: hoe kan ik afkicken van mijn smartphoneverslaving?

Ook verslaafd aan je smartphone? Ik volgde een workshop ‘Digiminderen’ en leerde beter omgaan met mijn smartphone-verslaving. Althans, dat probeer ik…

Foto: Marleen Brekelmans

 

4. Hoe kom ik aan klanten?

Hoe kom je aan klanten als je zelfstandig ondernemer bent? Het is één van de meest gestelde vragen tijdens mijn eerste jaar ondernemen. En ik geef nu antwoord!

Mijn best bekeken vlog deze maand

Best bekeken video

En de best bekeken video van de maand april is…

 

Hoe wordt mei?

Mei staat voor mij in het teken van Noorwegen. Daar ga ik 13 mei naartoe voor acht heerlijke dagen met mijn moeder en broers. Roadtrippen, overnachten in trekkershutten en vooral genieten van mooie natuur! Maar naast deze geweldige trip doe ik ook nog andere dingen in mei. Komend weekend neem ik de boyfriend mee voor een leuke verrassing, ik ga eindelijk naar de Adam Tower, ik geef weer social mediales via SRM en ik ben ‘house sitter’ voor mijn opa en oma. Die wonen in Ankeveen en hebben een hele fijne tuin, dus dat wordt super! Oh, en je zou het bijna vergeten, maar mijn gewone werk voor More Than Mayo, Rondreis, Parkvakanties, Better Places, ‘losse’ klanten én Artikel 2.55 gaat ook gewoon door 😉

 

Hoe was jouw maand april? En wat zijn jouw plannen voor mei? 

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *