Maandoverzicht: bedankt juli, hoi augustus! [+Q&A video]


SuusjeHQ bestaat 1,5 jaar

 

En… de maand juli is weer voorbij! Tijd voor een maandoverzicht juli én planning voor de maand augustus. Ik word 29!

 

In mijn vorige maandoverzicht heb je kunnen lezen dat ik voor de maand juli al veel leuke plannen had staan. Die plannen zijn allemaal uitgevoerd plús aangevuld met andere leuke dingen. Ik praat je bij in dit nieuwe maandoverzicht van juli en blik vast weer vooruit naar de maand augustus. Ook deel ik de best gelezen blogs en best bekeken vlog van afgelopen maand, mijn pr-momenten en mijn eerste Q&A-video!

 

Dit was juli 2017

  • Ik kwam voor het eerst(!) bij Brouwerij ’t IJ
  • Ik ging op persreis naar Tirol
  • En had mijn eerste kitesurfles
  • Ging op zoek naar een werkplek in Utrecht
  • Deed yoga op het dakterras bij SOIA <3
  • Had een persreis naar Zuid-Tirol (Italië)
  • En organiseerde mijn eerste Team SuusjeHQ Meetup!

 

Achensee, Tirol (Oostenrijk)

SuusjeQ in Zuid-Tirol – wearing Ebruze

Zuid-Tirol (Italië)

Zuid-Tirol (Italië)

 

De best gelezen blogs van juli

En de best gelezen blogs van juli zijn…

 

1. Tien types die je tegenkomt op persreis (en hoe je aan persreizen komt)

Mijn blog over persreizen en wie je er zoal tegenkomt werd erg goed gelezen.

Mijn eerste avond Blogville

 

2. Levenslessen van een thirtysomething (handig voor mij als bijna 29-jarige)

Inge schreef de tweede best gelezen blog van deze maand. Haar acht levenslessen werden meer dan 650 keer gelezen!

Levenslessen van Inge Rosenbaum

 

 

3. SuusjeHQ 1,5 jaar: mijn eerste anderhalf jaar als fulltime ondernemer

Op 1 augustus bestaat mijn bedrijf officieel anderhalf jaar. In de praktijk begon ik er al iets eerder mee. Lees hier hoe het mij allemaal bevalt en wat ik zoal doe.

Omzetontwikkeling SuusjeHQ

 

4.  Relatiestatus van een digital nomad: It’complicated

Een leven als digital nomad is soms wat lastig te combineren met vriendschappen in Nederland, relaties en ja, ook seks. Imke schreef er een openhartige blog over.

Imke in Colombia

 

De best bekeken video van juli

Mijn vlog over mijn tripje naar het Sauerland werd deze maand het beste bekeken op mijn YouTube-kanaal. Heb jij ‘m al gezien? Ik ben best een beetje trots 🙂

Mijn pr-momenten in juli

Zoals je misschien wel weet heb ik begin dit jaar mezelf het doel gesteld om minimaal twee keer per maand pr voor mezelf te ‘regelen’. Dat is tot nu toe iedere maand gelukt! Deze maand werd ik geïnterviewd door Moneyou en Travelgirls. De interviews staan alleen nog niet online…

 

Bonus: mijn eerste Q&A-video!

Zo leuk! Ik vroeg jullie om mij te laten weten welke vraag je mij zou willen stellen, kreeg acht vragen en maakte er een Q&A-video van! Dit wil ik zeker vaker gaan doen, dus heb je vragen? Let me know! Ik beantwoord ze graag in een volgende video.

 

 

Dit wordt augustus

Augustus is mijn lievelingsmaand. Niet alleen ben ik zelf jarig (en mijn tweelingbroer, dus altijd dubbel feest), maar ook mijn vriend is jarig. En nog een heel stelletje goede vriendinnen en familieleden! Feest!

 

Twee pr-workshops voor ondernemers

Verder organiseer ik deze maand twee pr-workshops voor ondernemers. De eerste vond 1 augustus plaats en de tweede staat gepland voor 30 augustus. Koop hier je kaartje!

 

31 dagen Utrecht

Ik heb ook al wat leuke afspraken staan, zoals vloggen met Nancy (deel twee), kayakken in de Utrechtse grachten, veel social mediales geven via SRM en een borrel met een goede vriendin die ik al anderhalf jaar niet gezien heb (hallo Australië!). Lekker om weer eens een hele maand in eigen land (en zelfs stad) te zijn!

 

Wat was jouw hoogtepuntje afgelopen maand? En staat er nog wat leuks op de planning voor augustus? 

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *