Maandoverzicht: joe juni, hoi juli!


SuusjeQ in Waddenland

 

En… de maand juni is weer voorbij! Tijd voor een maandoverzicht juni én planning voor de maand juli.

 

In mijn vorige maandoverzicht heb je kunnen lezen dat ik voor de maand juni al veel leuke plannen had staan. Die plannen zijn allemaal uitgevoerd plús aangevuld met andere leuke dingen. Ik praat je bij in dit nieuwe maandoverzicht van juni en blik vast weer vooruit naar de maand juli. Ook deel ik de best gelezen blogs en best bekeken vlog van afgelopen maand, mijn pr-momenten en leuke nieuwtjes!

 

Dit was juni

In de maand juni…

 • Gaf ik weer social media-les bij SRM
 • Bezocht ik foodfestival TREK (als vegetariër!)
 • Organiseerde ik met Jessica de vijfde editie van De Reislustige Freelancer
 • Ging ik op bloggersreis naar Waddenland in Groningen
 • Ging Deisy voor Artikel 2.55 naar Zeeland
 • Vlogde ik met Nancy in Breda
 • Ging ik een weekendje met vriendinnen naar Brugge
 • Had ik een teamuitje met mijn klant 2 glimpse in Rotterdam
 • Ging ik hiken in het Sauerland als Duitsland-ambassadeur

Dit zijn slechts de ‘opvallendste highlights’ van de maand. Ik genoot ook van veel ‘gewone’ avondjes, lunches en dinertjes, bankhangen, ‘gewoon’ werk en mijn wekelijkse Spaanse lessen (jaja).

 

Met Nancy in Breda

Sauerland, Duitsland

Sauerland, Duitsland

 

De best gelezen blogs van juni

Deze artikelen werden in juni het best gelezen:

 

1. Redenen waarom Parkstad een wereldbestemming is

Inge reisde de afgelopen jaren de hele wereld over om nu in haar achtertuin de beste reisbestemming ter wereld te vinden. Want ja, Parkstad in Limburg is een wereldbestemming en Inge heeft bewijs!

 

2. Werken in het buitenland: deze Nederlanders hebben een job over de grens

Een tijdje in het buitenland wonen en werken. Of misschien wel voor jaren! Hoe vet is dat? Deze tien Nederlanders gingen je voor.

 

3. Interview Ilse Beemsterboer: van boekhouder naar theesommelier

Ilse Beemsterboer uit Empe begon na 21 jaar ondernemen als boekhouder haar eigen theebedrijf Barn16. Hoe maak je die switch? En wat doet een theesommelier eigenlijk?

Ilse plukt thee in de velden van Yunnan

4. Wat levert pr op? Dingen die ik te danken heb aan pr

PR is voor velen een vaag begrip. Wat houdt het nou precies in? En wat heb je eraan? Ik leg het graag uit en deel gelijk acht concrete voorbeelden van wat ik te danken heb aan PR.

Spreken bij Hostnet

 

Best gelezen boek: Joyful Ondernemen

Zelf las ik ook weer een boek: Joyful Ondernemen van Sentini Grunberg. Ik heb het boek in één keer uitgelezen toen ik in de trein van het Sauerland naar huis zat. In het boek lees je het verhaal van Sentini, hoe zij als student begon met ondernemen en uitgroeide tot heuse Netwerk Queen. Ondertussen voorziet Sentini je van ondernemerstip. Niet alleen om een succesvolle onderneming op te zetten, maar ook om – juit – te genieten van het ondernemerschap en niet alleen bezig te zijn met het nastreven van je doelen. Hier kan ik mij helemaal in vinden natuurlijk. En het leuke is dat ik binnenkort een exemplaar van Joyful Ondernemen mag weggeven aan één van mijn lezers! Stay tuned!

 

 

De  best bekeken vlog van juni

Onderstaande vlog werd afgelopen maand het beste bekeken. Zijn jullie al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal?

 

Mijn pr-momentjes in juni

Ook in juni maakte ik mijn pr-doel weer waar: ik bereikte niet twee maar VIER publicaties!

 • Trends4Travel interviewde mij over werken in de reisbranche
 • Op NPO Radio 5 mocht ik iets vertellen over reizen deze zomer en de vakantietrends
 • Explore Utrecht interviewde mij voor de camera over mijn favoriete plekjes in my hometown Utrecht
 • Geïnterviewd door Vance.nl over reizen en geld verdienen als digital nomad

 

 

Dit wordt juli

Hoera, in juli ga ik op persreis naar Tirol, Oostenrijk! Ik ben namelijk te gast in het bloggershuis van Blogville in Achensee. In dit plaatsje ging ik als kind ieder jaar wintersporten, dus je begrijpt dat ik er zin in heb om weer in Achensee te zijn!

Verder organiseer ik namens Zakenmeisje een samenwerkingsdag in Utrecht. Zijn er nog girlbosses in de buurt die het leuk vinden om een dag samen te werken in een tof café?

Oh, en eind juli is het tijd voor nóg een internationale persreis, namelijk naar Süd-Tirol in Italië! Zin an!

De allerlaatste dag van juli heb ik een Team Meeting gepland met Team SuusjeHQ. Het wordt de eerste keer dat we elkaar allemaal tegelijk zien en spreken. Heel veel zin in ook!

Ik ben komende maand ook al bezig met de voorbereidingen van mijn eerste pr-workshop voor ondernemers (1 augustus in Utrecht). Wie zie ik daar? 🙂

Verder gebeuren er vast ook nog onverwachte leuke dingen (altijd welkom). Wat staat er op jouw planning voor juli?

 

Hoe was jouw maand? En wat was jouw favo blog en vlog? 

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *