Adios octubre, hola noviembre! [maandoverzicht]


Panama-kanaal

 

Oktober vloog voorbij! Of moet ik voer zeggen? Ik bracht een groot deel van de maand door op het water. Lees meer in mijn maandoverzicht oktober.

 

Happy new month! Het is alweer november. Voor mijn gevoel is net de zomer voorbij!? Ik was van 22 september tot en met 28 oktober dan ook op reis, dat helpt mee 😉 Met veel plezier blik ik dan ook terug op een heerlijke maand oktober. Maar ik heb ook zin om weer lekker van de herfst te gaan genieten hier in Nederland. Er staan veel leuke dingen op het programma, dus dat komt vast goed. Maar eerst: mijn maandoverzicht oktober.

 

Dit was oktober

In oktober sliep ik slechts vier nachtjes van de maand in mijn eigen bedje. De rest van de maand was ik aan het cruisen of in Panama. En ik maakte heel wat mee! Een greepje uit oktober:

 • Nog acht dagen in oktober aan boord van Nomad Cruise
 • Een dagje op St. Kitts: een prachtig groen eiland
 • Een dagje op Curaçao: de mooiste stranden ontdekken
 • Een dagje op Aruba: nog meer mooie stranden
 • Het einde van Nomad Cruise: aankomst in grmmig Colon
 • Een week als nomad in Panama-City
 • Herenigd met mijn vriend <3
 • Reizen naar Bocas del Toro, Boquete en Santa Catalina
 • Een heel vette duiktrip bij Coiba Island
 • Gezeik met KLM om een geannuleerde vlucht
 • Veel stress, energie en geld verspild… maar ook overwinningen!
 • Toch naar huis… en daar blij mee zijn!

 

St Kitts

Curaçao

Willemstad

Aruba

Panama-Stad

Casco Viejo, Panama-Stad

Casco Viejo, Panama-Stad

Bocas del Toro

 

Dit zijn de best gelezen artikelen van oktober

Ondanks mijn reis kwamen er gewoon drie blogs per week online hier. Dit waren jullie favorieten. Ken je ze allemaal?

 

1. De beste digital nomad jobs: hoe verdien je geld op reis?

Deze twaalf jobs zijn ideaal voor digital nomads, want je kan ze locatie-onafhankelijk uitvoeren (mits je er goed in bent en/of voor bent opgeleid natuurlijk).

 

Werken op Koh Lanta, Thailand

 

2. Heenvlucht gemist? Dan mag je ook niet meer terug!

Lang verhaal kort: ik boekte een retour met KLM, vloog niet heen en daardoor werd mijn terugvlucht geannuleerd. Ik schreef er een blog over en dat leverde de nodige discussie op… Maar het laatste woord is hier nog niet over gezegd!

 

Nieuw-Zeeland

 

3. De vijf grootste valkuilen in pr

Van een slecht persbericht tot het verkeerd benaderen van de verkeerde mensen en te snel resultaat verwachten: dit zijn de grootste fouten in pr (en hoe je het beter kunt doen!).

 

De grootste valkuilen in pr?

 

4. Dingen die ik leerde van Nomad Cruise

Nomad Cruise was een bizarre ervaring. Het is bijna niet uit te leggen aan mensen die er niet bij waren. Een overvloed aan mensen, informatie, inspiratie en feestjes. Ik leerde er dan ook een hoop van.

 

Nomad Cruise (door Wilm)

 

 

Dit is de best bekeken video in oktober

Mijn video ‘Een dag in het leven van een digital nomad aan boord van Nomad Cruise’ werd deze maand het beste bekeken. Al moet ik zeggen dat er door de cruise en mijn reis toch wat minder video’s online kwamen dan gepland deze maand… Jullie houden alles nog tegoed!

 

P.S. Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Elke week een nieuwe video!

 

Mijn pr-momentjes in oktober

 • Moneyou interview: in gesprek met een digital nomad
 • Mijn pr-workshop op Nomad Cruise (was eigenlijk al in september maar toen offline…)
 • Interview op August&July

 

Mijn pr-workshop aan boord van Nomad Cruise

 

Dit wordt november

Ik vind het fijn om weer thuis te zijn. Zelfs het frisse weer kan ik waarderen! Heerlijk genieten van de herfst en dito maaltjes, weer lekker knallen met werk, veel nieuwe gesprekken met potentiële klanten en partners, mijn vrienden en familie weer zien, sporten, maar ook mijn vierde pr-workshop voor ondernemers, nieuwe plekjes in Utrecht leren kennen (hierover snel meer), een weekendje naar Nijmegen, een nachtje naar Maastricht, Travelpressentation, werkdingen in Den Haag en Amsterdam, mijn eerste Sint/Kerst-dinertje, vrijwilligerswerk voor Plan Nederland en nog veel meer.

 

Maastricht

Maastricht

Werkplek 2.0: Bairro Alto in Nijmegen

Werkplek 2.0: Bairro Alto in Nijmegen

 

Wat staat er bij jou op de planning? En hoe was jouw maand oktober?

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *