Mijn reisplannen voor 2018 2


Australië 2014

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Een nieuw jaar is voor mij weer een blank canvas dat gevuld kan worden met mooie reizen. Dit staat er op mijn planning.

 

Het is relatief stil geweest hier wat reizen betreft. Ik kwam eind oktober terug van vijf weken cruisen en Panama en sindsdien ben ik het land niet uitgeweest, noch heb ik het over nieuwe reizen gehad. Tot vandaag. Hoewel mijn vriend en ik momenteel bezig zijn om een huis te kopen – en we geld en tijd dus even daarop moeten focussen – zijn er wel degelijk reisplannen in de maak. Komt ‘ie!

 

Brussel

Het eerst echte concrete tripje op mijn 2018-planning is Brussel. Daar ga ik begin februari heen voor een travelbloggersevent. Ik slaap bij het toffe Motel One, waar ik al veel over gehoord heb. Zin in! Oh, en de vriend gaat mee!

 

Brussel

 

Zeeland

Half februari ga ik een lang weekend naar Zeeland, in samenwerking met Parkvakanties.nl. Samen met twee vriendinnen ontdek ik een mooi vakantiepark nabij Bruinisse.

 

Zeeland

 

Wintersport

Ik ben na 2014 niet meer op wintersport geweest dus hoop heel hard dat ook hier nog een persreisje naartoe gaat…

 

Wintersport

 

Jamaica

Whoop whoop, het eerste intercontinentale tripje van 2018 staat (hopelijk!) gepland voor maart. Voor Better Places ga ik als het goed is op persreis naar Jamaica.

 

Met mijn Dopper

 

Griekenland

Nog een persreisje buiten Nederland: voor de I Love Griekenland-campagne bezoek ik een onbekend Grieks eiland. Er is uitzicht, zon, zwembad, yoga en Grieks eten en drinken, dus ik kom helemaal bij!

 

SuusjeQ op Nusa Lembongan: net zo mooi als Griekenland?

 

Denemarken

Jawel, nog een persreis. Deze reis won ik in 2017 door mee te doen met de Instagram-winactie #cupofhygge. En dus ga ik in Denemarken op zoek naar hygge (typische Deens en gezellig). Als ik er dan toch ben, wil ik meteen Kopenhagen leren kennen.

 

Jutland schijnt net De Wadden te zijn

 

Berlijn

Berlijn wordt de ‘Rome’ van 2018: naar deze stad wil ik zo lang een stedentrip maken… dat moet er nu maar eens van komen. De zomer is ideaal voor Berlijn, hoor ik altijd. Juli doen dan maar? Of misschien al in april? Ergens tussen april en september 😉

 

Berlijn (via Pixabay)

 

Frankrijk

Eind augustus staat er een weekje met familie in Zuid-Frankrijk op de planning. Ik blogde er al eerder over: de Provence. Het kan slechter hè? 😉

 

Gorges du Verdon

 

Najaar 2018: Utah? Japan? IJsland? Of toch weer naar Zuidoost-Azië…?

Hopelijk hebben we tegen die tijd een nieuw huis gekocht en zijn we lang en breed verhuisd. En dan…? Dan lonkt het buitenland weer! Vanaf september/oktober wordt het hier weer frisser, en dus hoop ik dan een heel mooie trip te maken naar één van mijn bucketlist-bestemmingen. Al is Zuidoost-Azië ook altijd een good idea!

 

Bali <3

 

Wat zijn jouw reisplannen voor 2018? 

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Mijn reisplannen voor 2018