New businesstrip: ik ga naar de Girlboss Rally in Los Angeles! 2


Foto door Fleur Joesten

 

De oplettende lezer en volger heeft het al gezien, maar hierbij nog éven een officiële aankondigingsblog. Want hallo mensen, ik ga naar de Girboss Rally in Los Angeles!

 

In mijn blog over mijn doelen voor mijn derde ondernemersjaar schreef ik het al. En ook in deze blog gaf ik een hint. Maar hier dus nog even luid en duidelijk: ik ga eind april naar de Girlboss Rally in Los Angeles!

 

Girlboss Rally

Girlboss wat?! De Girlboss Rally is een internationale conferentie voor vrouwen, georganiseerd door Sophia Amoruso. Die naam zegt je misschien niet meteen iets, maar je kent vast het boek #GIRLBOSS, over een jong meisje dat een miljoenenbedrijf begint; de webshop Nasty Gal. En dat meisje is dus Sophia Amoruso, inmiddels 33 jaar en één van de meest gerespecteerde zakenvrouwen ter wereld.

Girlboss Rally is een inspirerend event voor vrouwelijke ondernemers en andere professionals met talks, workshops en netwerkmomenten. In 2017 organiseerde Sophia de eerste Girlboss Rally in Los Angeles. In december 2017 vond een tweede event plaats. En nu staat er dus een derde Girlboss Rally gepland, en wel op 27 april a.s. in L.A.

 

 

Talks, Workshops, Women

From fireside chats, panels, and talks by and with the most influential and inspiring thought leaders living today to intimate workshops in our Start Up Studio (available with VIP access), the Girlboss Rally is a bona fide Noah’s Ark of ambition. Meet like-minded women like yourself who are ready to one-up themselves every single day, and find your next mentor or business partner while you’re at it.” Aldus de website.

De sprekers zijn o.a. de Chief Brand Officer van Uber, de oprichters van Women’s March en uiteraard Sophia Amoruso herself.

Een kaartje voor twee personen (BFF Registration) kost 600 dollar (500 euro).

 

Een weekje L.A.

Hoewel ik al eens in L.A. geweest ben, leek het mij geen straf hier nog eens heen te gaan. En dit event leek mij een meer dan goede redenen daarvoor! Informatie en inspiratie opdoen voor mijn bedrijf, nieuwe mensen leren kennen én een weekje zon, zee, strand en gezelligheid met fellow ondernemer Lucia. What’s not to like?

Oké, toegegeven, ik heb even getwijfeld of ik 250 euro (kaartje) plus 750 euro (retourticket) plus 400 euro (Airbnb voor een week)  wilde neerleggen voor één dag Girlboss Rally (en een week genieten). Maar aangezien ik nog een voucher had van KLM en hierdoor praktisch gratis kan vliegen, besloot ik het gewoon te doen. De overige kosten haal ik er wel weer uit. Wellicht kan ik mijn verhaal en video verkopen aan een mooi vrouwenmedium? Nieuwe verdienmodellen opdoen? Of op een andere manier het geld terug verdienen! Ideeën zijn welkom 😉

 

Lucia en ik kennen elkaar van Nomad Cruise. Spot je ons? 😉

 

En nu dus hard op zoek naar manieren om de uitgaven terug te verdienen. Maar het zal het sowieso waard zijn aan ervaring! 

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

 

P.S. Mijn volgende pr-workshop staat gepland! Zet 7 maart 2018 vast in je agenda en blijf op de hoogte via Facebook. De kaartverkoop start vanavond! 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “New businesstrip: ik ga naar de Girlboss Rally in Los Angeles!