Toedeloe januari, hoi februari! [maandoverzicht]


Happy new month!

 

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij en dat betekent: tijd voor het eerste maandoverzicht van 2018!

 

In mijn maandoverzicht neem ik jullie mee in mijn maand januari. Wat spookte ik uit? Welke artikelen werden goed gelezen? Wat was mijn best bekeken vlog? Mijn pr-momentjes? En wat ga ik doen in februari?

 

Dit was januari

Op 1 januari werd ik redelijk oké wakker. Ik haalde een frisse neus en begon 2 januari vrij enthousiast aan mijn eerste werkdag van het jaar. Ik ging niet weg in januari, maar deed wel veel andere leuke dingen.

 • Nieuwjaarsborrel met Team SuusjeHQ
 • Nieuwe mensen leren kennen, zoals Elke, Sven, Merel en Alex
 • Eerste vrijdagmiddagborrel bij Hashtag Workmode Utrecht
 • Dagje Delft
 • De zesde editie van De Reislustige Freelancer <3
 • Een fotoshoot door Fleur Joesten
 • De Vakantiebeurs Vakdag
 • Veel samenwerken met Chantal
 • Workmode Academy in Rotterdam over financiële zaken
 • Ik boekte een ticket naar LA om de Girlboss Rally bij te wonen!

Hoe was jouw maand?

 

De Reislustige Freelancer 6

Met Chantal

Foto door Fleur Joesten

 

Best gelezen artikelen

Deze artikelen werden in januari het beste gelezen.

 

1. Fair fashion: wat, waarom en hoe?

Tof dat dit artikel goed is gelezen want het is natuurlijk niet ‘helemaal’ Artikel 2.55. Maar wie gelukkig is gunt dat hopelijk ook anderen. De mensen die in de kledingindustrie werken bijvoorbeeld. Daarom moet je (meer) fair fashion kopen. Ik vertel je waar dat kan.

Foto door Talita Kalloe

 

2. Doelen stellen en halen: hoe doe je dat?

In 2017 haalde ik een groot deel van mijn jaardoelen. In deze blog deel ik hoe ik dat deed en waarom ik denk dat ik in 2018 weer mijn doelen ga halen. En hoe jij dat ook kan doen!

Goals goals goals

 

3. Mijn reisplannen voor 2018

Inmiddels zijn er zelfs al wat tripjes bijgekomen of definitief geworden, dus ik mag zeker niet klagen! Waar ga jij heen in 2018? Bekijk hier mijn reisplannen voor 2018.

California baby

 

4. Inge: mijn eerste maanden als digital nomad

Onze Inge vertrok eind september vanaf Gran Canaria met Nomad Cruise naar Panama. Inmiddels woont en werkt ze alweer vier maanden als digital nomad in Latijns-Amerika. Lees hier hoe dat haar bevalt.

Inge op Nomad Cruise

 

Best bekeken vlog

In januari zette ik weer elke week een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal. Mijn vlog over twee jaar ondernemen werd het best bekeken. Superleuk als je je kan abonneren!

PR-momentjes van januari

In januari stond ik weer in de spotlights. Ik schreef één gastblog – voor SIF – en sprak natuurlijk op mijn eigen event De Reislustige Freelancer. Ook deelde ik mijn favo plekjes op ToffeCamping en mijn ervaring met de 6-urige werkdag op Goaldiggers Club.

 

Wat brengt februari?

In februari staan er weer veel tripjes op de planning!

 • Ik ga naar Brussel voor bloggersevent BloggersUTD. Ik slaap in het toffe Motel One
 • Een weekendje Zeeland in samenwerking met Parkvakanties.nl
 • Wintersporten in Tirol, hoera!
 • Een romantisch weekendje weg met de boyfriend. We gaan naar de Veluwe!

Verder heeft de maand ook leuke dingen in petto:

 • Op 1 februari ben ik officieel twee jaar fulltime zelfstandig ondernemer. Ik neem een treat-yo-self-dag
 • Valentijnsdag <3
 • Fotoshoot met Wen
 • Een trainingsdag bij SRM
 • En als het goed is kunnen Chantal en ik eindelijk onze plannen bekend maken!

Wat staat er bij jou op de planning?

In februari kunnen jullie gewoon weer drie keer per week een nieuw artikel verwachten (plus één video). See you!

 

Wat vond jij het leukste deze maand?

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

 

P.S. Mijn volgende pr-workshop staat gepland! Zet 7 maart 2018 vast in je agenda en blijf op de hoogte via Facebook. De kaartverkoop start deze week! 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *