Verrassend restaurant: Marcus in IJsselstein [+korting] 1


Uiteten bij restaurant Marcus in IJsselstein

Op zoek naar een mooi restaurant in IJsselstein met lekker eten en goede bediening voor een fijne prijs? Restaurant Marcus is the place to go!

 

Afgelopen vrijdag kwam ik voor het eerst in mijn leven in het centrum van IJsselstein. Dat bleek mooier dan gedacht. IJsselstein viel voor mij in dezelfde categorie als Leidsche Rijn en Nieuwegein, maar wist je dat IJsselstein een oud Hollands centrum heeft met een grote kerk en mooie herenhuisjes? Een andere verrassing was restaurant Marcus, een plek waar je de hele dag terecht kunt voor goed eten en bovenal een fijne sfeer. Benieuwd? Met Social Deal kun je nu voor 12,00 euro per persoon een driegangenmenu bij Marcus in IJsselstein proberen!

 

IJsselstein

Restaurant Marcus

Deal: drie gangen voor 12 euro p.p. (51% korting)

Via Social Deal eet je t/m 22 december 2018 een driegangenmenu ter waarde van 24,50 euro voor slechts 12 euro per persoon. Het driegangenmenu bestaat uit een borrelplank vooraf, de keuze uit drie verschillende hoofdgerechten en een brownie toe. De drankjes zijn voor eigen rekening. Fijn is dat de deal ook gewoon geldig is op vrijdag en zaterdag, als je juist zin hebt om uiteten te gaan.

Culy-proof

Wij gaan dus op vrijdag en komend rond 19:00 uur restaurant Marcus binnen. Het is nog niet heel druk bij Marcus en we kunnen plaats nemen waar we willen. Gretig nemen we plaats aan het tweepersoonstafeltje in de hoek bij het raam. Hoewel ik de toffe inrichting van Marcus al op Culy.nl had gespot kijk ik toch nog mijn ogen uit nu ik er zelf zit. Grote borrelplanken als decor aan de muur, een gezellige grote tafel middenin het restaurant, hoge tafels om te borrelen en een mooie open bar en open keuken, waar ik prima zicht op heb.

 

Restaurant Marcus

Borrelplanken aan de muur

Borrelen met Sauvignon

De vriendelijke serveerster komt de Social Deal-vouchers scannen en neemt vast onze drankjes op. Een Vedett voor mijn vriend en een Sauvignon uit Nieuw-Zeeland voor mij. Super dat ze dat hebben, ik ben er sinds Nieuw-Zeeland verslaafd aan. Al snel komt het voorgerecht; de borrelplank. Die bevat drie verschillende kaasjes, drie verschillende vleeswaren, brood met olijfolie en twee tomatensoepjes. Lekker!

 

Hamburger en gamba’s

Als hoofdgerecht bestellen we de hamburger en de gamba’s. Hoewel ik dol ben op burgers, probeer ik al een jaar minder vlees te eten en bovendien vind ik het altijd leuk om zoveel mogelijk gerechten te zien in een restaurant. De burger wordt geserveerd met zoete aardappelfrietjes (die niet echt knapperig zijn) en bij de gamba’s krijg ik een lekkere salade. De gamba’s zijn verrassend goed gegaard. Iets dat veel restaurants wat mij betreft niet onder de knie hebben. Chapeau!

Borrelplank

Hoofdgerechten

Beste brownie

We zitten al best vol, dus nemen een kleine pauze voor we aan het toetje beginnen. Dit is een huisgemaakte brownie en dat proef je. Wauw, wat lekker! Ik ben zo’n uitzonderlijk meisje dat normaal gesproken níet het dessert het hoogtepunt vindt, maar deze brownie is goddelijk en ten opzichte van de borrelplank en de hoofdgerechten denk ik de beste kwaliteit. Het toefje verse slagroom maakt het helemaal af.

 

Koffie en thee

Ondertussen zijn we drie drankjes per persoon verder en vinden we het wel welletjes. Na nog een espresso en een verse gemberthee betalen we de rekening en pakken we de sneltram terug naar huis. Op een half uur afstand van thuis weer een nieuwe hotspot ontdekt, wie had dat gedacht?

Brownie

Koffie en de rekening

Ook naar restaurant Marcus?

Bestel hier je Social Deal-voucher voor een driegangerdiner bij restaurant Marcus in IJsselstein voor 12 euro. Je vindt Marcus aan de Benschopperstraat 37A in IJsselstein.

 

P.S. Restaurant Marcus blijkt sinds mei 2018 een nieuwe vestiging te hebben geopend in Utrecht!

 

Volg Vrije Meid op Facebook. Volg Suzanne persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Verrassend restaurant: Marcus in IJsselstein [+korting]