13 dingen die ik wil doen in mijn 31ste levensjaar 1


We zijn 30!

 

Zaterdag 18 augustus blies ik spreekwoordelijk 30 kaarsjes uit. Hoera, een nieuw levensjaar! Dat vraagt om een nieuwe bucketlist 😉

 

Jullie weten het: ik ben wel een beetje van de lijstjes. Niet omdat ik mijn leven leid aan de hand van lijstjes, maar odmat dit me helpt mijn doelen duidelijk te hebben, mijn dromen uit te spreken en goed is voor de reflectie. Daarom ook vandaag weer: de 13 dingen die ik wil doen in mijn 31ste levensjaar.

 

1. Een droomklant binnenhalen

Komende maand organiseer ik samen met Sarah een PR-workshop voor onze droomklanten. Een nieuwe manier van acquisitie doen, althans voor SuusjeHQ. Benieuwd wie er komen en of we eventueel voor ze aan de slag mogen!

 

PR-workshop voor ondernemers (foto door Anouk Fotografeert)

 

2. Eerste vlogworkshop tot een succes maken

Voor oktober staat er een eerste vlogwokshop voor ondernemers gepland, eveneens georganiseerd samen met Sarah. Altijd leuk om wat nieuws te doen en altijd spannend of het weer vol komt. Oh, we doneren 25 euro per verkocht kaartje aan de slachtoffers van de aardbevingen in Lombok. Kom je ook?

 

3. Droomreis maken: Japan, Bali, Thailand, Filipijnen

Nog even en mijn vriend en ik vertrekken voor vier maanden naar Azië. Mega veel zin in! Je leest er hier meer over. Vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag.

 

Bali <3

 

4. Zwemmen met whale sharks

Als het goed is gaat deze bucketlist-droom eindelijk in vervulling. In de Filipijnen kan je namelijk duiken of snorkelen met whale sharks, precies in de periode dat wij er zijn. Goede planning, je weet zelf!

 

5. Droomhuis kopen

Staat al even op het lijstje, maar hopelijk gaat het komend jaar dan echt gebeuren… Huisje in Utrecht, anyone?! Liefst vier kamers, een tuintje en maximaal 15 minuten van het station.

 

Utrecht

 

6. Fotografieworkshop doen

Maar dan echt… Dit roep ik namelijk ook al heel lang. Al zegt de een dat ik eerst een goede camera moet kopen om mee te doen, en de ander dat ik het eerst moet leren voor het zin heeft een betere camera te kopen. Wie kan er een cursus aanraden? En kan ik instappen met mijn Canon G7X?

 

7. Yogacursus of -retreat volgen

Dit lijkt me heel leuk. En leerzaam! Het liefst volg ik natuurlijk een cursus of retreat in Portugal, gecombineerd met surfen. Of in Sri Lanka, Nepal of India! Wie weet kan ik op Bali nog ergens aansluiten. En anders… Ibiza? Wie een leuke cursus of retreat kent mag het zeggen!

 

Yoga kan gewoon onder werktijd. Namaste bitches!

Zen 

 

8. Workation organiseren

Sneak-peek: ik wil volgend jaar graag zelf een workation organiseren. Meer info volgt dit najaar. Laat het me vooral weten als je als eerste op de hoogte wilt worden gehouden.

 

9. PR-cursus.nl naar the next level tillen

Beign oktober houden we een webinar op Frankwatching. Ook starten we die week met pakket 3, ons super deluxe pakket waar 12 ondernemers tegelijkertijd starten en elkaar drie keer live ontmoeten (en ons natuurlijk).  Hopelijk stoten we hiermee door naar de next level!

 

Foto door Anouk Fotografeert

 

10. Vermeld worden in de VIVA400

Ik duim…

 

11. Minimaal twee van mijn travel bucketlist destinations bezoeken

Eentje in en eentje buiten Europa misschien?

 

Girlboss Rally 2018 (als reporter voor MarieClaire.nl)

 

12. Vaste rubriek krijgen bij mooi medium

Boek mag ook 😉 Ik hoop in ieder geval ergens anders dan mijn blog nog meer te delen over mijn leven en business als vrije meid. Dream big, right?

 

13. Naar een heel tof businessevent gaan

Iets in de trant van Nomad Cruise, Girlboss Rally… Wie weet ga ik komend jaar wel naar Tony Robbins, Tim Ferris, The Next Women of Creative Women Collective. Iemand tips? Niets is te gek! 😉

 

Laat je het me weten als je tips hebt om bovenstaande doelen te bereiken? 

 

Volg Vrije Meid op Facebook. Volg Suzanne op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “13 dingen die ik wil doen in mijn 31ste levensjaar

  • Santousha Kalk

    Je hebt een mooie lijst. Over 3 weken word ik 31 en ik ben ook in een soort transitie-fase. Ik heb geen idee wat ik allemaal op mijn lijst zou plaatsen, maar een huis kopen staat er al 2 jaren op. Fingers crossed dat het ons beiden lukt in ons 31ste jaar.