Interview Anne Neijnens: een echte Heart Based Business Woman [+video] 1


Coliving in Vlissingen

 

In augustus interviewde ik de inspirerende Anne Neijnens, heart based business woman, digital nomad met huis, videomaker en organisator van masterminds en colivings. Kijk je mee?

 

Jarenlang struggelde Anne Neijens tussen doen wat ze leuk vindt, geld verdienen en vrijheid. Een burn-out en veel nieuwe inzichten later straalt Anne meer dan ooit. Ze heeft haar roeping gevonden in het samenbrengen van vrouwelijke ondernemers en geeft hen toestemming om zichzelf te mogen zijn, te doen wat zíj leuk vinden. Dat doet Anne door middel van video’s, masterminds en colivings. Ik sprak de positieve, vrolijke ondernemer uit Tilburg over haar ondernemersreis – lekkerlijk en figuurlijk.

 

Digital nomad mét huis

Anne Neijnens – ook wel bekend als digital nomad mét huis – is zelfstandig ondernemer en werkt regelmatig vanuit het buitenland. Al jaren maakt ze de tofste video’s, zowel voor haar eigen YouTube-kanaal als voor klanten. Daarnaast heeft Anne een Facebook-community; Heart Based Business Women, waar ze wekelijks toffe vrouwelijke ondernemers samenbrengt. Anne organiseert ook masterminds en colivings. Ik was aanwezig bij haar eerste coliving in Vlissingen. Voor oktober staat er een nieuwe coliving gepland in de bossen van Drenthe!

 

Bekijk hier mijn video-interview met Anne:

 

 

Tof hè? Laat je vraag of reactie voor Anne vooral achter onder dit artikel of op social media!

 

Volg Vrije Meid op Facebook. Volg Suzanne op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Interview Anne Neijnens: een echte Heart Based Business Woman [+video]