Netflix-tips voor de kerstvakantie


Met deze tips ben je klaar voor de kerstvakantie

It’s the season to be jolly! En het seizoen om lekker veel tv te kijken, wat mij betreft. Dit zijn mijn favorieten om te bingen deze kerstvakantie.

Weet jij soms ook van gekkigheid niet meer wat je moet kijken? Op Netflix zijn genoeg interessante, leerzame series en films te vinden. Zo steek je nog wat op tijdens het ontspannen! Ik heb zes Netflix-tips voor een chille en leerzame kerstvakantie.

Tip 1: The Crown

Ik ben fan van The Crown! Sowieso vind ik waargebeurde films en series heel fijn om te kijken, want je leert er altijd wat van. Met The Crown leer je niet alleen over het Britse koningshuis, en krijg je respect voor Queen Elizabeth, meer steek je ook wat op over de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk.

Tip 2: Earthquake Bird

Deze film is heel leuk voor mensen die ook in Japan zijn geweest. Het verhaal speelt zich af in Japan in de jaren 80, en mijn favo actrices Alicia Vikander en Riley Keough spelen allebei een hoofdrol. Het verhaal begint luchtig, maar wordt uiteindelijk wat duister…

Tip 3: Shine on with Reese

Deze serie staat eerlijk gezegd nog op mijn eigen to-watch-list. Shine on with Reese is een talkshow van Reese Witherspoon, waarbij vrouwelijke rolmodellen een hoofdrol spelen.

Tip 4: El Camino

Dit ‘vervolg’ op de serie Breaking Bad moet iedere fan gezien hebben! In El Camino zie je hoe Jesse Pinkman zijn leven weer probeert op te pakken na het gruwelijke einde van Breaking Bad. Niet waargebeurd, maar wel heel interessant.

Tip 5: Unbelievable

Hou je ook zo docuseries over moordenaars en politieonderzoeken? Dan is Unbelievable zeker wat voor jou. Unbelievable volgt het verhaal over een serieverkrachter, en twee vrouwelijke rechercheurs die de man proberen te vinden. Of bestaat die helemaal niet..?

Tip 6: The Assassination of Gianni Versace

Heftig waar gebeurd verhaal! Deze docu gaat over de moord op modeontwerper Gianni Versace, en vooral ook over de moordenaar. Hoe werd hij wie hij was? Wat ging er vooraf aan de moord? Must-watch, maar kijk wellicht niet voor het slapen gaan…

Internet en TV afsluiten

Deze Netflix-tips bekijken? Dat kan bijvoorbeeld via internet en TV van KPN of een andere provider. Een abonnement afsluiten kan bij KPN heel flexibel met ‘Hussel’. Hiermee stel je zelf je ideale combinatie van internet, mobiel, TV of entertainment samen en kan je dit gemakkelijk aanpassen als je dat wilt.

Liever een boek lezen? Daar heb ik ook tips voor!

Heb jij nog een Netflix-tip?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

N.B. Dit is een samenwerking.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *