7x Boeken om deze winter bij weg te dromen


Boeken om bij weg te dromen deze winter

De winter is wat mij betreft de ideale periode om inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. Deze boeken gaan je daar zeker bij helpen!

Het einde van het jaar nadert. Tijd om plannen te maken voor 2020! Zowel qua reizen en als business kijk ik ernaar uit om nieuwe doelen te stellen. Inspiratie nodig? Check deze zeven toffe boeken!

1. Take a break – Sara van Geloven

Sara werkte tot voor kort bij Lonely Planet. Dit jaar schreef ze een boek over gap years. Want een tussenjaar is altijd een goed idee! Van een (half) jaartje reizen tot een talencursus of een nieuwe sport leren. Ik wil wel!

2. Goaldigger Mindset – Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski is de oprichter van The Goaldiggers Club, een online en offline community voor ambitieuze vrouwen. In haar boek deelt ze al haar businesstips, fuckups en andere lessen met je. Ben benieuwd! Eve schreef eerder voor talloze vrouwenbladen, dus dat belooft wat.

3. Soloreizen – Liesbeth Rasker

Goed nieuws: dit boek is al uit en kan je dus morgen in huis hebben. Reisblogger en journalist Liesbeth vertelt je alles over soloreizen. Waarom het leuk is, hoe je het doet en waar je sowieso heen wilt. Ik snap haar wel! Niet alleen wat soloreizen betreft, maar ook wat betreft haar carrièreswitch van moderedacteur naar reisblogger.

4. Happy lifehacks 365 – Kelly Weekers

In het vliegtuig naar Australië las ik het eerste boek van Kelly Weekers: Happy life 365. Aanrader! Het gaat over hoe maakbaar geluk is, en hoe je dus gelukkig(er) kan worden. Het boek is onderbouwd met allerlei wetenschappelijke onderzoeken. Ik kijk dan ook uit naar Kelly’s tweede boek.

5. Backpack Bestemmingen – Roëll de Ram

Roëll ken ik al jaren uit het blogwereldje. Daarnaast huren we allebei een werkplek bij Hashtag Workmode. Roëll heeft vorig jaar een boek geschreven genaamd Backpack Bestemmingen, maar dat is natuurlijk nog steeds een aanrader. Ik krijg meteen kriebels om weer weg te gaan… Nu alleen nog kiezen waarheen!

6. Da’s typisch Tony’s

Een boek over een van de meest succesvolle Nederlandse merken, als je het mij vraagt. En nog sociaal ook! In het boek Da’s typisch Tony’s lees je wat Tony’s Chocolonely zo uniek en succesvol maakt. Een management boek voor een heerlijke bedrijfscultuur!

7. Bucketlist Stedentrips – Marloes de Hooge

Na haar succesvolle eerste boek (en succesvolle blog TravelValley.nl) brengt Marloes deze winter een tweede boek uit. In Bucketlist Stedentrips tipt ze je 25 steden waar je ooit geweest moet zijn. Hoeveel moet jij er nog aftikken? 😉

Welk boek ga jij sowieso kopen deze winter?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *