Maandoverzicht juli, hoi augustus 1


In Utrecht

Juli is weer voorbij: tijd voor mijn maandoverzicht! Ook deel ik mijn plannen voor de maand augustus.

Juli herinner ik mij als een fijne maand. Mijn Digital Nomad E-Course ging live met 50 cursisten. Ik liet een drukke maand (juni) achter me, werkte minder en genoot meer.

Dit was juli

 • Mijn Digital Nomad E-Course ging live
 • Laatste sessies met mijn businesscoach Carlijn Ottens
 • Mijn businesscoach verlengd met een half jaar(!)
 • Start met mijn eigen derde coachee
 • Dagje sauna met vriendin L.
 • Naar de notaris voor ons samenlevingscontract
 • Dagje Utrecht met Kim van Weering
 • Dineren bij restaurant Nomad in Amsterdam
 • Weekendje weg naar Middelburg
 • Live Q&A voor mijn cursisten
 • Live dag met mijn coachees

Hoe was jouw maand?

Met mijn rugzak van OMYBAG
Zeeland
Nomad Amsterdam

Best gelezen blogs

Deze blogs uit juli werden het beste gelezen:

1. Zij verdient een ton: Debra van der Heide (dsocials)

Debra van der Heide (foto door Anouk Strijbos)

Hoe kan je een ton per jaar verdienen? Dat willen we allemaal wel! Debra van der Heide (26) van Instagram-marketingbureau dsocials verdient gemiddeld 10K per maand en doet een (kas)boekje open.

2. Hypotheekvrij leven? Volg deze tips!

Huis

Een hypotheekvrij leven klinkt je vast als muziek in de oren. Hoe bereik je dat? Ik heb tips uit het boek Hypotheekvrij!

3. Grootste fouten locatie-onafhankelijk ondernemen

In Chiang Mai

Wat moet je echt níet doen als je succesvol wilt werken vanuit het buitenland? Welke dingen zou ik achteraf anders doen? Check hier mijn zeven fouten als locatie-onafhankelijk ondernemer.

Beste Instagram-post

Deze post over mijn nieuwe huis kreeg in juli de meeste likes. Terecht?

Dit bericht bekijken op Instagram

Koopcontract getekend 🔑🏡 Het duurde even maar dan heb je wel wat: ons droomhuisje gekocht! Ik ga er nog niet zoveel over delen (even financiering afwachten én iets met privacy) maar jullie mogen weten dat het koopcontract getekend is! Een paar dagen nadat ik hier op Instagram deelde waar we naar op zoek waren, kreeg ik via via via een huis getipt dat precies aan onze eisen voldeed. Ik geloof niet puur in dromen visualiseren, maar dit kwam toch wel erg in de buurt. Wauw! Inmiddels zijn we vier weken verder en is het koopcontract getekend, de bouwtechnische keuring geweest en is de hypotheek aanvraagd. Het is nog een beetje spannend, maar dit moet helemaal goedkomen! Juni was dus niet alleen ‘de maand van mijn TEDx Talk en e-course’, maar ook van hét huis. Klinkt bijna too good to be true, I know, it scares the shit out of me, maar volgens mij is dit zo’n droomverhaal dat je normaal altijd bij anderen hoort, maar het kan dus écht. En nu overkomt het mij 🥰 #utrecht #huiskopen #huis# #huisgekocht #huisjekijken #huisutrecht #champagne #utrechtstad #utrechtcity #utrechtview

Een bericht gedeeld door Suzanne | VrijeMeid.nl (@vrijemeid) op

PR-momentjes in juli

Ook in juli verscheen ik weer meerdere keren in de media.

Dit wordt augustus

Augustus is de maand van mijn verjaardag. Ik heb verder niet veel gepland.

 • Ik organiseer een coworkdag bij FIG in Utrecht
 • Mijn vriend en twee goede vriendinnen zijn jarig
 • Ik (en mijn tweelingbroer) zijn jarig (32!!)
 • De financiering voor ons huis moet rond zijn
 • Kick-off voor mijn verlengde traject met businesscoach Carlijn

En ik duim op lekker weer natuurlijk!

Wat zijn jouw plannen voor augustus?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Maandoverzicht juli, hoi augustus