De Vrije Meid Podcast is live!


Vrije Meid Podcast

Na kort twijfelen lanceerde ik vorige week mijn Vrije Meid Podcast. In mijn podcast help ik je naar een vrij leven.

Naast mijn blog (waar je nu bent) en mijn Instagram-account (en andere social mediakanalen) hoop ik je vanaf nu ook via mijn podcast te gaan inspireren. De Vrije Meid Podcast is namelijk live! Iedere week help ik je via een nieuwe aflevering naar een vrij leven.

Vrije Meid Podcast

Met mijn Vrije Meid Podcast hoop ik je iedere week te inspireren om een vrij leven te leiden. De afleveringen zullen vooral gaan over locatie-onafhankelijk ondernemen en financiële vrijheid. Zo help ik je naar een vrij(er) leven. Ik zal live interviews gaan afwisselen met ‘monologen’ waarin ik mijn eigen learnings deel.

Eerste aflevering: van loonslaaf naar vrije meid

In deze eerste aflevering leer je mij beter kennen. Ik deel hoe ik van loondienst (2015) naar locatie-onafhankelijk ondernemer met twee succesvolle bedrijven (2018) ben gegaan. Sinds 2016 kan ik werken waar ik wil en reizen wanneer ik wil, dankzij online werk, laptop en internetverbinding. Ik reis ongeveer vier maanden per jaar. Ik noem mezelf daarom ook wel parttime digital nomad. In 2020 gooide corona roet in het eten. Nadat in februari mijn boek ‘Work Hard, Travel Harder’ uitkwam, ben ik slechts één keer het land uit geweest. Dat was even schakelen. Maar het heeft mij ook juist doen inzien dat vrijheid meer is dan reizen. Het gaat over zelf kunnen bepalen, over mijn werkdag en werkweek zo indelen dat ik mij vrij en gelukkig voel. In deze podcast deel ik meer over mijn reis en inspireer ik je hopelijk om ook een vrijer leven te creëren.

Shownotes

In de wereld van podcasts wordt gesproken over shownotes. Dit zijn de aantekeningen bij elke aflevering. Dus als ik tijdens mijn podcast iets zeg waarbij ik verwijs naar de shownotes, kan je dat op deze pagina terugvinden.

De komende weken staan er mooie afleveringen op de planning. Stay tuned!

Waar zou jij wel een podcastaflevering over willen?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *