6x Schoenen voor een baas


Suzanne

Dress for success. Kleed je al als de CEO die je wordt! Met deze zes paar schoenen is dat geen probleem en pimp je je kantoorlook van baan naar baas.

Als ik niet zo goed in mijn vel zit, helpt het altijd om me extra leuk te kleden. Een mooi paar schoenen doet wonderen! Of je je nu stoer of juist sexy wilt voelen: het juiste schoeisel kan het verschil maken. Op kantoor wil ik mij vooral krachtig voelen. Jij ook? Check dan deze zes paar schoenen voor een BAAS!

1. Van Bommel voor vrouwen

Ik ken Van Bommel van de mooie, nette schoenen voor mannen. Netjes, maar met altijd een speels element. Zo ook de Van Bommels voor vrouwen! Neem nou deze laarsjes. Superchic en perfect voor kantoor, maar wel met een kek hakje eronder. Ik ga voor goud! Check hier meer Van Bommel voor vrouwen >

2. Altijd goed Shabbies

Shabbies ken ik nog uit mijn twintigerjaren. De laarzen waren gewild onder mijn generatie. En nog steeds houd ik mij aanbevolen voor een goed paar laarzen. Van superstoere boots tot elegante hoge laarzen: die gaan allebei eigenlijk nooit uit de mode. De cowboylaars is ook terug van weggeweest en eveneens helemaal BAAS. Welke Shabbies kies jij?

3. Stoere boots

De cowboylaars is al even terug van weggeweest. And I love it! Ze zijn stoer, ze zijn klassiek en ook echt wel sexy. Deze onder een rok of jurk? Show them who’s boss 😉

4. Loafers voor hippe, zakelijke vibes

Dit vind ik dus altijd zo leuk bij anderen! En zelf zie ik er dan al snel uit als een oude tante. Zoek dus zeker de juiste loafers uit: wat stoerder om een tuttige kantoorlook te vermijden. Een leuk kleurtje is ook een uitkomst, zoals zilver of knalroze. Tot slot: combineer het met een vlotte broek. Zonder hippe outfit sla je de plank snel mis met loafers.

5. Klassieke pumps

Tja, kan je met pumps ooit verkeerd gaan? Ik denk het niet! En zeker niet op zakelijk vlak! Met deze schoenen spice je elke outfit up. En weet iedereen wie er de baas is op kantoor. Wat een power-paar!

6. Schoenen voor de echte baas

Als ik werk vanuit het buitenland, werk ik gewoon op mijn slippers. Dat doet iedere digital nomad! Niets vrijer dan met je blote voetjes achter je laptop, niet waar? Op Bali maken schoenen niet de man of vrouw. Al blijven Havaianas toch wel de fijnste slippers!

Welke schoenen zou jij kiezen? Wat draag jij het liefst als je je zakelijk zelfverzekerd wilt voelen?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Met dank aan Omoda

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *