Tony Robbins: Unleash The Power Within Virtual 5


Tony Robbins
Peak state!

In juni bezocht ik het Tony Robbins event ‘Unleash The Power Within Virtual’, de online variant dus. Dit is hoe ik het heb ervaren en wat ik leerde.

“Succes met de brainwash!” appte mijn vriend mij woensdagavond. Ik was net aangekomen in een vakantiehuisje op de Veluwe, aan de rand van het bos. Samen met Marit, Maartje en Pauline zou ik vanaf donderdag 3 juni totaal vier dagen online het event van life- en businesscoach Tony Robbins bijwonen. Unleash The Power Within Virtual. Ook wel bekend als ‘brainwashing’…

Brainwash of sekte?

“Het lijkt wel een sekte!” appte een vriendin mij vrijdagochtend, nadat ze mijn Stories over de eerste dag had gezien. En ja, ik heb het event van Tony Robbins ook wel een beetje als een brainwash of sekte ervaren. Maar wel een heel positieve brainwash. Dus what’s not to like?

In de blog zal ik kort uitleggen hoe ik Unleash The Power Within heb ervaren, en wat ik ervan heb geleerd. Ik denk dat het lastig te begrijpen is als je er zelf nooit geweest bent, maar ik ga een poging doen.

Plankje doorslaan

Tony Robbins voor en Tony Robbins na

Vier dagen lang zijn we onder gedompeld in Tony Robbins. De mindset van Tony Robbins. De strategie van Tony Robbins. De energie van Tony Robbins. De muziek van Tony Robbins. Van 12:00 uur ’s middags tot 0:00 uur ’s avonds hebben we gesprongen, gegild, geluisterd, gevisualiseerd, gehuild, gelachen, gepraat, gevoeld en nagedacht. Ja, dat is intensief en het voelde alsof we helemaal in een bubbel zaten. Sommigen zouden het een sekte noemen.

Er is een reden waarom een Tony Robbins event zo intensief is. Het is de bedoeling dat je ‘wordt gebrainwashed’. Het is de bedoeling dat je helemaal in een bubbel komt. Dat is namelijk de enige manier om je mindset te veranderen. Om een nieuwe, hogere standaard te zetten voor jezelf. Om echt je doelen te bedenken, te visualiseren en erin te gaan geloven, om er naartoe te gaan werken, om echt in actie te komen, om in een zeer goede vibe te komen en vol te houden.

Dit verandert je leven

Je leven verandert niet door een boek te lezen. Of door een uur naar een podcast te luisteren. Noch door over een Tony Robbins event te lezen in een mailing (sorry)… Je leven verandert doordat je een andere energie krijgt, andere gewoontes aanleert, de identiteit aanneemt van de succesvolle persoon die je wilt zijn. Die je bent. Als je deze staat van zijn hebt bereikt, wordt doelen halen simpel. Dan is alles mogelijk.

En dat is dus wat ik afgelopen weekend heb geleerd. Wat ik heb toegepast.

1. Weet wat je wilt, dream big
2. Heb je doelen scherp voor ogen, visualiseer het
3. Kom in een peak state om focus te houden en vol te houden om het doel te bereiken

Millionaire mindset

Het is 80% mindset

De strategie is bijzaak. Het draait 80% om mindset. Mindset bepaalt je handelen. En je mindset wordt bepaald door je energie. En je energie wordt bepaald door je lichaam. Als je goed voor je lichaam zorgt, dus zowel lief bent voor jezelf als goed eet en beweegt, dan kom je in die peak state. Dan is een goede mindset het gevolg. Dan is in actie komen en volhouden het gevolg. En dan zal je grootste droom bereiken het gevolg zijn.

En dus ga ik gezonder eten, meer sporten en vaker visualisaties en mindfullness-oefeningen doen.

Begin met een peak state

Wanneer je begint met een peak state – je lichamelijk en geestelijk top voelen – dan heb je veel energie. Dan denk je positief en geloof je dat je je doelen kan en gaat bereiken. Dan ga je aan de slag, houd je vol en behaal je uiteindelijk je doelen.

Natuurlijk moet je ook een goede strategie hebben, resultaten meten bijsturen, en natuurlijk die peak state behouden. Daarom is je omgeving ook zo belangrijk. Omring je met mensen die ook een peak state hebben. Die ook goed voor zichzelf zorgen en die positief zijn. Mensen die ook het beste uit het leven en zichzelf willen halen, en gemotiveerd zijn om hun doelen te bereiken.

Conclusie

Ik ben superblij dat ik naar dit online Tony Robbins event ben geweest. Niet alleen om wat ik er heb ervaren en heb geleerd, maar ook omdat ik nu mijn eigen Peak State-groepje heb waarmee ik dit heb gedeeld. We blijven contact houden om elkaar en onszelf gemotiveerd te houden. Life will never be the same 😉

Ook een event bijwonen?

Eind van 2021 vindt weer een Unleash The Power Within plaats. Zowel een virtuele variant als een real life event. Check de website van Tony Robbins voor data en tickets >

Ben jij fan van Tony Robbins?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis mini videotraining ‘Hoe zorg ik voor meer klanten?‘ >

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 gedachten over “Tony Robbins: Unleash The Power Within Virtual

  • Charlotte

    Was eerst wel nieuwsgierig naar Tony Robbins, maar na het lezen van “Stil” van Susan Cain ben ik daar weer van af gestapt. Wat hij doet is heel erg gebaseerd op het Amerikaanse extraverte ideaal en het idee dat je extravert moet zijn (of je iig extravert moet gedragen) om succesvol te kunnen zijn. Ikzelf ben introvert (en naar schatting ongeveer 1/3 van de wereldbevolking met mij) en ik geloof er heilig in dat er ook manieren zijn om als introvert succesvol te worden zonder jezelf al die extraverte idealen op te leggen.

  • Vanda

    Dank voor het delen Suzanne! Ik heb zelf ook meerdere Tony Robbins events bijgewoond (live en virtueel) en ik denk dat je het gewoon moet ervaren. Als jij zelf meer regie wilt hebben over je (emotioneel) leven en vast zit of inspiratie zoekt, dan vind ik de TR events super! Wat voor type persoon je ook bent; het gaat om een open mind hebben en eruit halen wat bij jou binnenkomt. Het gaat om jezelf kwetsbaar openstellen; iets nieuws durven te ervaren.
    En inderdaad… life will never be the same!