Beste maandomzet en half jaar so far! 2


Hoogste omzet so far

Afgelopen maand brak ik mijn omzetrecord. Ik draaide in juni mijn beste omzet so far, en sloot daarmee mijn beste half jaar tot nu toe af. Hoe dan?!

Het gaat goed met mijn omzet! Nadat ik in 2019 mijn slechtste jaar ooit draaide, gaat het sinds 2020 weer de goede kant op. Sterker nog, ik heb afgelopen half jaar mijn beste omzet so far gedraaid. En als kers op de taart verbrak ik ook in juni mijn maandrecord. In deze blog vertel ik je hoeveel dat was, en hoe ik dat bereikte.

Maandrecord en beste half jaar so far

Mijn omzet bedroeg meer dan €13.000 in juni en ruim €60.000 in het eerste half jaar van 2021. Dat zijn cijfers waar ik vorig jaar nog niet van durfde te dromen!

Vorig jaar juni draaide ik nog €5000 omzet per maand en haalde ik €30.000 in het eerste half jaar. Daarna ging het hard. Ik tikte bijna elke maand een omzetrecord aan, tot ik in oktober 2020 de magische 10K bereikte. Sindsdien is dat mijn nieuwe normaal.

Waarom meer geld?

Ik hoef het vast niet uit te leggen, maar zal het toch even toelichten:

  • Meer geld draagt bij aan meer vrijheid
  • Meer omzet betekent dat ik meer klanten heb geholpen
  • Meer geld geeft minder financiële stress en meer opties!

Maar dat geld komt niet vanzelf. Je moet er wel voor werken. Met een doel en een plan kom je ergens. Daarnaast houd ik mijn cijfers elke maand (ik lieg: elke week!) goed in de gaten. Zo kan ik op tijd bijsturen als mijn maandomzet lijkt tegen te vallen.

Hoe liet ik mijn inkomen weer groeien?

Hoe liet ik mijn inkomen zo groeien binnen een jaar?

… Zowel Snappr als Vrije Meid groeiden hard. Die €60.000 is een combinatie van mijn deel van de omzet van Snappr + de omzet van Vrije Meid
… Ik bleef de ‘vijver’ vullen met veel gratis content (blogs, podcast, Instagram, mailings)
… Ik wist de vijver te converteren door like & trust te bereiken (hoe? check dat hier)
… Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs: social proof is goud!
… Ik hield vol. Ik heb veel gewerkt en weinig vakantie gehad
… Meten is weten. Kijk wat werkt en doe dat vaker

Schaalbare verdienmodellen

Maar het belangrijkste: ik werkte minder uurtje-factuurtje en focuste meer op schaalbare verdienmodellen. Daarmee kan je hard groeien zonder dat je ook meer uren moet maken. Wanneer je je tijd verkoopt, betekent meer inkomen vaak dat je drukker bent geweest. Dat wil ik niet meer. Ik ben druk genoeg. Maar ik wil wel groeien met mijn bedrijf, qua klanten en qua inkomen. Schaalbare verdienmodellen zijn het antwoord!

Mijn schaalbare verdienmodellen zijn o.a.:

In Freedom Queen zitten ook wat ‘harde uren’, maar in principe kost het mij niet méér tijd als er méér cursisten meedoen. Dit is ook de reden dat ik een online coachingprogramma heb gemaakt. Zo kan ik meer mensen helpen! Ik noem het daarom ook schaalbare verdienmodellen, en niet per se passieve verdienmodellen.

Freedom Queen

Ik denk dat meer verdienen een combinatie is van alles hierboven:

  • Strategie en volhouden
  • De juiste verdienmodellen
  • Maar ook: doen wat je leuk vindt

Zonder passie houd je het niet vol! Dus kies iets waar je blij van wordt. Dan gaat succes behalen voortaan moeiteloos (nou ja, het voelt moeiteloos). En daar heb ik dan ook weer een cursus over >

P.S. Freedom Queen start 6 september!

Ook afstappen van uurtje-factuurtje en een schaalbaar verdienmodel creëren? Ik help je met het bedenken, realiseren en verkopen van jouw eerste schaalbare verdienmodel! Check mijn online coachingprogramma Freedom Queen. We starten 6 september 2021 weer met een nieuwe groep! Tot dan?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis mini videotraining ‘Hoe zorg ik voor meer klanten?‘ >

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Beste maandomzet en half jaar so far!

  • Dio

    Whaaa! Zo lekker bezig! Ik vind het echt heel erg tof om te zien hoe erg je aan het groeien bent de laatste tijd. Dit is iets waar ik over een tijdje ook wil (en ga) staan. Meer eigen projecten en meer omzet i.p.v. afhankelijk zijn van klanten. Vooral het blijven vullen met die vijver is zo belangrijk! Lekker bezig. Ik volg je met veel plezier!