Maandoverzicht maart 2022


Verlof
Fotograaf: Elke Verbruggen

In deze post blik ik terug op de maand maart en deel ik mijn plannen voor april met je.

Weer een maand voorbij! Het eerste kwartaal van 2022 zit erop. Voor mij vloog het voorbij! Mede door mijn vakantie naar Oostenrijk, verbouwing, zwangerschap en voorbereidingen voor de komst van de baby. Oh, en de verkoop van Snappr! Er speelde een hoop in januari en februari, dus maart deed ik het wat rustiger aan.

Dit was maart

In maart…

  • Kondigden we de verkoop van Snappr aan
  • Sprak ik op de boeklancering van Digital Nomad Bear
  • Ging ik weer op stilteretreat bij de Hoorneboeg
  • Startte mijn zwangerschapsverlof
  • Genoot ik van een weekend Antwerpen met Chantal
  • En een middagje bij Five City Spa
  • Onderging ik een ‘deep dive’ bij coach Rianne
  • En had ik heel veel ‘laatste borrels en lunches voor mijn bevalling’
  • Maar bovenal rustte ik lekker uit voor D-Day
Snappr x Mediatic
Mediatic neemt Snappr over
Zwangerschapsshoot
Fotograaf: Elke Verbruggen

Beste blogs van maart

Deze blogs werden het beste gelezen:

1. Passief inkomen tijdens zwangerschapsverlof: zo doe ik het

Zwanger
32 weken zwanger

Hoe ga ik het doen met mijn verlof? Zo overleef ik als ondernemer vier maanden zwangerschapsverlof >

2. Hij verdient een ton: Jorg Ruis

Jorg Ruis
Jorg Ruis

Jorg Ruis (41) verdient ruim een ton per jaar. Dit jaar streeft hij naar een half miljoen, en dat met een driedaagse werkweek. Hoe? Ik sprak Jorg over ‘gewoon doen’, jezelf onderscheiden en geld verdienen.

Beste Instagram-post

Deze post in maart kreeg de meeste interactie. Terecht?

Beste podcastaflevering

Deze aflevering werd het beste beluisterd:

PR-momentjes in maart

Ik kwam in maart een aantal keer met mijn naam in de media:

Dit wordt april

In april…

  • staat alles in de teken van mijn kraamtijd!

Hoe was jouw maand maart? Heb jij leuke plannen voor april?

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram >

Bekijk gratis mijn masterclass ‘in 3 stappen naar een schaalbaar verdienmodel’ >

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *