Maandoverzicht oktober 2022


Malta
Malta

Oktober zit erop, nog maar twee maanden dus tot 2023. Het nieuwe jaar staat voor de deur. Eerst een terugblik op oktober.

Oktober stond voor mij vooral in het teken van Malta: ik ging voor het eerst vier nachten weg zonder Storm – mijn zoontje. Gelukkig viel het gemis mee en heb ik erg genoten van de persreis. In deze blog deel ik wat ik nog meer meemaakte, en uiteraard mijn beste content van oktober.

Dit was oktober:

In oktober…

 • Ging ik heerlijk uiteten met mijn vriend bij 273 in Utrecht
 • Dagje sauna – wat een genot!
 • Kreeg ik de uitslag van mijn bloedtest
 • Vloog ik voor vier nachten naar Malta
 • Kondigde ik mijn event aan
 • Bezocht ik Den Haag om een outfit uit te zoeken voor 9 december
Malta
Malta

Beste blog van oktober

Deze blog werd het beste gelezen:

Interview: Elvira Tibboel (56) is digital nomad op een zeilboot

Elvira Tibboel
Elvira met haar familie

Beste Instagram-post

Deze post scoorde het beste afgelopen maand:

Beste podcastaflevering

Deze podcast werd het beste beluisterd:

PR-momentjes in oktober

In oktober kon je mij horen/zien in

Dit wordt november

In november…

 • Heb ik een afscheidsetentje met mijn klant Roos die op reis gaat
 • Spreek ik op een ondernemersevent in het oosten
 • Vlieg ik met vriend en baby naar Mexico
 • Waar we drie weken gaan genieten van taco’s, tempels, zon, zee en cenotes
 • Begin ik met weer een nieuwe coachklant
 • Focus ik op de uitverkoop van mijn event (9 december)

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram 

Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief >

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *