The road less traveled


Nog tweeënhalve week en dan ga ik eindelijk op vakantie! Niet dat ik nooit ergens heen ga, maar na vierenhalve maand uitkijken, een regenachtige zomer, en de winter op komst, kan ik niet meer wachten tot ik in Thailand zit.

Samen met vriendin L. ga ik drie weken rondreizen in het prachtige Azië. Het plan is dat er geen plan is. Dat geeft immers de meeste vrijheid en spontaanste uitspattingen. Maar als je je op een regenachtige dag achter de computer bevindt, wil het nog wel eens voorkomen dat je ‘Surin islands’ googelt of de Lonley Planet openslaat. En dan zie ik dingen waar ik écht heen moet.

Allereerst gaan we een paar daagjes naar Cambodja om een een vriend op te zoeken. Daarna reizen we af naar het zuiden van Thailand, om daar op het strand te liggen, veel boeken te lezen, te duiken (met zeeschildpadden en whale sharks por favor), heerlijk te eten, de natuur te bekijken en Thaise biertjes te drinken. We zullen onze trip afsluiten met een paar daagjes Bangkok.

Maak je dus vooral geen zorgen om mij. Ik vermaak me wel. Meer tips zijn altijd welkom!

Koh Chang

Khao SokSimilan islands.Zeeschildpad bij Surin islands

Khao sok

Whale shark bij Surin islands

N.B. alle foto’s komen van Google (zoek op “Surin islands”, “Similan islands”, “Koh chang”, “Khao sok”).

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *