Happy Thoughts From Koh Lanta


Sinds 1 januari 2014 focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen. Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week. 

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij afgelopen week gelukkig.

– Maandagochtend wakker worden in Bangkok. Happy Monday!
– De Thonburi Food Experience
– Lekker eten en drinken met N., R. en T.

 
– Een Thaise massage
– Rooftopje pakken
– Het vliegtuig nemen naar Koh Lanta

– Eerste Chang-biertje met de voetjes in het zand
– Spontaan een drankje doen met een bekende uit Nederland (de wereld is klein!)
– Digital nomad spelen <3

– Duiken bij Koh Ha
– Spelen met mijn nieuwe actioncam
– Scootertje huren en het eiland over touren

Hoe was jouw week?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *