Event: De Reislustige Freelancer 4


suzannevanduin-1

Whoop whoop, op 13 december organiseer ik samen met Jessica een event over freelancer worden. En wel eentje met veel vrijheid, genoeg klanten en veel reislust. Kom je ook?

Zó leuk! Op dinsdagavond 13 december organiseren Jessica Lokker en ik een event in Utrecht. Het thema: De Reislustige Freelancer. Van droom tot baan: wij gaan jullie alles vertellen over freelancer worden, werken en leven in vrijheid (lees: locatieonafhankelijk zijn) én daarmee je geld verdienen.

 

copy-of-de-reislustigelily

Wie zijn wij?

Jessica en ik werken allebei als freelancer, reisblogger en digital nomad. Jessica is gespecialiseerd in teksten, beeld en video. Ik richt me op (online) communicatie & PR. Jessica is na haar studie direct als freelancer aan de slag gegaan, terwijl ik eerst in loondienst heb gewerkt (op een ander vakgbied nota bene).

 

Jessica aan het werk

Jessica aan het werk

Digital nomad op Nusa Lembongan

Suzanne op Nusa Lembongan

 

Het event

Tijdens ons event vertellen wij jou ons verhaal: hoe zijn wij gekomen tot de tevreden Reislustige Freelancers die we nu zijn? Welke tips hebben wij voor jou? Wanneer kun je je baan opzeggen om freelancer te worden? Hoe vind je klanten? Verdient dat nou een beetje? En hoe kun je locatie-onafhankelijk worden?

Uiteraard willen wij ook jullie verhalen én dromen horen. Hoe zou jij het liefst je geld verdienen en waarom doe je dat nog niet? Samen gaan wij aan de slag om jouw dromen te realiseren, geven we je concrete tips en rekenen we af met beren op de weg. Zodat ook jij straks kan werken in alle vrijheid. En met vrijheid bedoelen we voldoende geld en de mogelijkheid om veel te reizen.

Prijs: 12,50 euro inclusief twee drankjes, een snackje, onze presentaties en een goodiebag.

 

Maliebaan45

Maliebaan45

De zaal

De zaal – er zijn 10 plekken beschikbaar!

Aanmelden

Meld je aan via info@suusjehq.nl. Je krijgt daarna een mail met informatie en betalingsinstructies. LET OP: Deelname is pas bevestigd na ontvangst van de betaling (vooraf dus). Afmelden kan tot en met 6 december. Daarna kunnen we je helaas niet meer je geld teruggeven! Je mag je kaartje wel overdragen aan iemand anders.

Tot 13 december?

 

Edit 17 november: we zitten aan het maximaal aantal aanmeldingen! Wil je er toch graag bij zijn? Stuur alsnog een mailtje, dan zetten we je op de reservelijst voor het geval er mensen afzeggen. 

 

suzannevanduin-2

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Event: De Reislustige Freelancer