5x Te gekke slaapplekken in Nederland [+winactie!] 19


Te gekke slaapplekken

Op zoek naar een bijzonder hotel in eigen land? Dit zijn mijn favoriete bijzondere slaapplekken in Nederland. Plus: ik geef het boek ‘Te gekke slaapplekken’ weg!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik – naast lange verre reizen – dol op weekendjes weg in eigen land. Doordat het kort en dichtbij is, kan het vrijwel altijd tussendoor. Ook als je niet veel geld hebt! Kies je voor bijzondere of zelfs gekke slaapplekken, dan maakt de locatie weinig meer uit. Het hotel is the destination! Handig als je weinig tijd hebt om de omgeving te verkennen of gewoon even wilt bijkomen. En ideaal voor ervaren reizigers, want die willen ook wel weer eens verrast worden 😉 Dit zijn mijn vijf favoriete bijzondere slaapplekken in eigen land.

-> Scroll door naar beneden voor de winactie van het boek (Te) Gekke Slaapplekken!

Buitenplaats Beekhuizen, Velp

Misschien wel de gaafste slaapplek waar ik ooit in Nederland sliep! Bij Buitenplaats Beekhuizen kun je slapen in een luxe pod, een soort tiny huisje middenop de Veluwe. Het huisje is mooi ingericht, de locatie in stunning en het personeel zeer vriendelijk. Goed eten ook! What’s not to like?

Buitenplaats Beekhuizen

Onze pod

Juffertje in het Groen, Driehuizen

Een tiny huis aan de dijk, maar vergeten de pods van Beekhuizen eigenlijk best ruim. Ook hier is de locatie stunning (middenin de Hollandse polder). Bovendien is er een ruim binnenbad, buitenbad en buitendouche, zijn er kayaks en fietsen en kun je lekker zelf koken.

Juffertje in het Groen

Uitzicht

Vakantieboot Frederiek, Driehuizen

Tegenover Juffertje in het Groen ligt Vakanteboot Frederiek, een platbodemboot waarmee je zelf de wateren van Noord-Holland kunt verkennen. Aanleggen en overnachten doe je waar je maar wilt (mits toegestaan uiteraard) en Frederiek heeft zelfs een klein keukentje om een simpele maaltijd te bereiken. Ultiem zomeren met deze camper op het water!

Frederiek in Driehuizen

Vakantieboot Frederiek

Villa Augustus, Dordrecht

De verrassing van 2017! Zowel Dordrecht als hotel Villa Augustus bleken een schot in de roos. Eigenlijk is deze slaapplek al genoeg reden voor een weekendje Dord. Het klopt helemaal: de inrichting, de sfeer, de moestuin, het restaurant, de smaakvolle kamers. Ik kan niet wachten op mijn volgende weekendje Villa Augustus!

Hotel-tip: Villa Augustus in Dordrecht

Eten bij Villa Augustus

Het Heide Huisje, Nuland

Vlakbij Den Bosch vind je Het Heide Huisje, dat ik laatst mocht testen voor mijn opdrachtgever August & July. En dat was geen straf! Mega Insta-proof was het huisje! We hadden al niets aan te merken, en toen bleek ook eigenaar Miranda nog eens een superleuke en aardige gastvrouw. Het luxe ontbijt maakte dit al met al tot de ultieme getaway.

Heide Huisje

Mega-ontbijt

-> Check ook deze tien toffe hotels in Nederland!

Ook bijzonder overnachten?

Namens Uitgeverij mo’media mag ik een exemplaar van het boek (Te) Gekke Slaapplekken weggeven! In het boek vind je tientallen toffe adressen in Nederland en België die net even anders zijn dan het gemiddelde hotel. Voor elk budget tipt auteur Renske pipowagens, boomhutten, Volkswagen-busjes en andere toffe slaapplekken. Heerlijk ter inspiratie voor jouw volgende weekendje weg (en helemaal als je iets bijzonders te vieren hebt). Accommodaties voor de gevorderde reizigers 😉

Met mijn boek voor de Kever

Te gekke slaapplekken

Te gekke slaapplekken

Win het boek (Te) Gekke Slaapplekken

Kans maken? Laat dan in een reactie onder deze blog of op social media weten dat je graag meedoet met de winactie. Ik ben benieuwd ook wat de gekste/leukste plek is waar jij ooit hebt geslapen in eigen land! Het zou sympathiek zijn als je mij en Renske ook volgt op social media. Meedoen kan tot en met zaterdag 12 mei aanstaande. Ik maak 13 mei de winnaar bekend! Deze krijgt het boek zo snel mogelijk opgestuurd.

May the odds be in your favor…

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 gedachten over “5x Te gekke slaapplekken in Nederland [+winactie!]