Tip: PUMA Academy voor gratis female-only masterclasses


PUMA Academy
PUMA Academy vorig jaar (voor corona)

Sportmerk PUMA organiseert nieuw semester PUMA Academy: gratis masterclasses voor vrouwen over carrière en ontwikkeling.

Leuk nieuws: op 2 december a.s. start het nieuwe semester van het female-only educatieplatform van PUMA, de PUMA Academy. Deze academy is speciaal voor jonge vrouwen en biedt gratis masterclasses aan over carrière en ontwikkeling. Van ondernemen tot salarisonderhandelingen, en van leiderschap tot personal branding.

PUMA Academy

Drie experts

Dit semester worden de masterclasses gegeven door drie experts op het gebied van vrouwelijke ondernemerschap. Alle experts geven drie masterclasses. Je kan een expert kiezen en van die expert drie masterclasses volgen. Je kan de masterclasses van de andere experts later terugkijken.

  1. Emilie Sobels (Hashtag Workmode)
  2. Hanane Abaydi (FDBCK Agency)
  3. Nancy Poleon (BrandedU)

Meer info en inschrijven

Op Pumaacademy.nl vind je meer informatie en kan je je (gratis dus!) inschrijven voor de masterclasses vanaf 2 december. Alle masterclasses zijn live te volgen. De voertaal is Nederlands. De offline masterclasses (onder voorbehoud van corona natuurlijk) zijn slechts voor een klein, select gezelschap beschikbaar. Schrijf je in en geef aan dat jij graag geselecteerd wilt worden voor de offline masterclasses. Duimen!

PUMA Academy
PUMA Academy

Deadline inschrijven

Let op: inschrijven voor de offline masterclasses kan tot 1 november. Voor de online masterclasses kan je je tot 1 december inschrijven.

Ontmoet gelijkgestemden

Leuk: op de website van de academy kun je een eigen profiel aanmaken en in contact komen met je studiegenoten en meepraten in verschillende fora.

PUMA Academy

PUMA & female empowerment

PUMA maakt al jaren een statement als het gaat om het bevorderen van female empowerment. Met de slogan “The only way to be you is to #DoYou”, moedigt het merk meisjes en vrouwen aan om zich op hun sterke punten te focussen, hun plaats in de maatschappij te claimen en anderen te inspireren.

Ga jij je inschrijven voor een gratis masterclass?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

N.B. Dit artikel is geschreven in samenwerking met PUMA Academy.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *