Maandoverzicht oktober


Vliehors Expres

Wauw, oktober zit er gewoon op. In deze blog blik ik terug en deel ik mijn plannen voor november.

Oktober was de maand van een paar heerlijke tripjes in eigen land, mijn eerste maand ‘zonder Chantal’ en die van flinke groei. Ik praat je bij!

In oktober…

 • Had ik mijn eerste volledige maand zonder Chantal: mijn compagnon is met zwangerschapsverlof! Dat is even wennen, maar het gaat gelukkig goed.
 • Lanceerde ik mijn Vrije Meid Podcast!
 • Genoot ik nog van een heerlijke massage en etentje met mijn vriend.
 • Organiseerde ik een tweede coworkdag bij FIG.
 • Begon er weer een nieuwe coachee voor mijn 1:1 Traject.
 • Stond ik groot in het AD met een interview over PR.
 • Ging ik een weekend naar Egmond met vriendinnen.
 • Kwam ik drie keer in ons nieuwe huis i.v.m. de voorbereidingen voor de verbouwing.
 • Verkocht ik weer een hoop e-courses. Ik bereikte de mijlpaal van 100 cursisten!
 • Ging ik voor het eerst onder hypnose bij Anne Neijnens.
 • Werkte ik een paar dagen vanuit Zandvoort aan Zee.
 • Gaf ik een webinar in samenwerking met Brand New Day, waar ik sinds kort beleg voor mijn pensioen.
 • Vertrok ik met mijn moeder naar Vlieland voor een heerlijk yogaweekend.
Vrije Meid Podcast
Coworkdag FIG (door Lonne Rijvers)
Zandvoort

Beste blogs van oktober

Deze blogs werden door jullie het meeste gelezen. Ken jij ze allemaal?

1. Zij verdient een ton per maand: Amy Vandeputte (27) van FastForwardAmy

FastForwardAmy
FastForwardAmy

Hoe kan je een ton per maand verdienen? Dat willen we allemaal wel! Businesscoach Amy Vandeputte (27) van FastForwardAmy heeft een 7 figure business (1+ miljoen omzet per jaar) en deelt hoe ze dat doet.

2. Laagdrempelig beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen
Beginnen met beleggen

Dit jaar ben ik begonnen met beleggen. Wil jij ook beginnen met beleggen? Dan heb ik zeven tips hoe je laagdrempelig kan beginnen.

3. Wat is FIRE? Zo word je financieel onafhankelijk

Op een onbewoond eiland

FIRE staat voor financial independence& retire early. Oftewel financieel onafhankelijk zijn en vroeg met pensioen. Klinkt top! Hoe word je FIRE?

Beste Instagram-post

Deze post kreeg verreweg de meeste likes. Terecht?

Dit bericht bekijken op Instagram

Dit jaar ben ik enorm hard gegroeid. Niet alleen in klanten en omzet, maar ook qua mindset. Ik zie weinig beren meer op de weg, alles is mogelijk! Niets staat mijn groei meer in de weg! 🙋‍♀️🏹🐻 Dankzij mijn businesscoach, maar ook dankzij de vele boeken dit ik heb gelezen en vele inspirerende interviews voor VrijeMeid.nl, leerde ik wat er mogelijk is, en zie ik geen reden meer waarom ik dit niet zou kunnen. Waarom zou het mij ook niet lukken? Als zij het kunnen, kan ik het ook!🏆💪 En ja hoor, september was mijn (financieel) beste maand ooit – qua omzet en winst. Ik draaide 8K omzet, waarvan bijna 6K winst. Als ik dit doorzet, zit ik volgend jaar ook op die ton per jaar! 🥳💰 Wat je wel moet weten: 💭- mijn zoektocht naar wat ik wilde duurde van 2006 tot 2016 💭- van 2016 tot 2018 heb ik keihard gewerkt om locatie-onafhankelijk te zijn en geld te verdienen vanuit het buitenland 💭- in 2019 zei ik alles gedag wat me niet meer diende om véél tijd te investeren in mijn business 2.0 💭- in 2020 investeerde ik zo’n 10K in mijn bedrijf De tijd en de money die ik afgelopen jaren in mijn eigen ontwikkeling heb gestopt, hebben zichzelf terugverdiend! Ik zit nu eindelijk op het goede pad 😊 Voor iedereen met grote dromen zou ik willen zeggen: houd vol. Als het moeilijk wordt, ben je er bijna! Voor iedereen met afgunst of jaloezie zou ik zeggen: niets gaat vanzelf. Achter elk succesverhaal schuilt keihard werk. #ondernemen #ondernemer #nederlandseondernemers #blogger #auteur #ecourse #digitalnomad #girlboss #vrijheid #vrijemeid #digitalnomads #eigenbedrijf #remoteworking

Een bericht gedeeld door Suzanne | VrijeMeid.nl (@vrijemeid) op

PR-momentjes

Ik verscheen in oktober weer een aantal keer in de media.

AD

Dit wordt november

November wordt de maand dat ik…

 • Waarschijnlijk veel aan het inpakken ben voor de verhuizing.
 • Een nieuwe fotoshoot heb gepland met Daisy.
 • Een live dag organiseer voor mijn coachees.
 • Voor het eerst breathwork ga doen.
 • Verder vooral rustig aan wil doen qua werk en goed voor mezelf wil zorgen.
 • De sleutel krijg van ons nieuwe huis!

Wat zijn jouw plannen voor november? Wat was jouw hoogtepunt van oktober?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *