Kom je naar mijn boekevent? De route naar €100.000 per jaar


Op 2 december 2021 organiseer ik het event ‘De route naar €100.000 per jaar’ ter gelegenheid van mijn nieuwe boek. Kom je ook?

Het laatste ‘echte’ event dat ik organiseerde, was de lancering van mijn eerste boek. Dat was net voor corona haar intrede deed, in februari 2020. Ik vierde het met een event met toffe sprekers en een gezellige borrel. En wauw, wat kijk ik daar met een grote glimlach op terug!

Niet omdat er daarna een lockdown kwam en events tijdelijk verboden werden… Of nou ja, dat niet alleen. Het was namelijk ook oprecht supertof om me te omringen met gelijkgestemden. Om met mensen te praten die je begrijpen. Like minded people die net als ik houden van vrijheid en reizen in het bijzonder. Die ook locatie-onafhankelijk willen werken en moeten dealen met onbegrip van hun omgeving.

De route naar €100.000 per jaar

Daarom ben ik superblij dat ik kan aankondigen dat ik weer zo’n tof event ga organiseren!

Op donderdag 2 december organiseer ik voor circa 50 like minded mensen het event ‘De route naar €100.000 per jaar‘. Dit event vindt plaats in Utrecht en is speciaal bedoeld voor zzp’ers en ondernemers (in de dop) die meer willen verdienen. Meer geld levert je  net als reizen namelijk een gevoel van vrijheid op. En dat willen we allemaal!

Programma

Het event bestaat uit een gedeelte met drie inspirerende talks over ‘hoe je een ton per jaar verdient’ en de lancering van mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar’. We sluiten af met een borrel. Heerlijk ouderwets ouwehoeren met leuke mensen! Ik kijk ernaar uit!

Spreker 1: ben ik zelf!

Spreker 2: Ilona Annema

Spreker 3: Mark Daamen

Mijn boeklancering

Gelijkgestemden ontmoeten

Want als ik iets heb gemerkt op mijn route naar de ton per jaar, is het wel hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te verzamelen.

Met ‘de juiste mensen’ bedoel ik:

  • Gelijkgestemden die je begrijpen
  • Rolmodellen van wie je kunt leren

En niet mensen die je klein proberen te houden. Dat werkt zo demotiverend! Continu horen ‘zou je dat nou wel doen?’ of denken in doemscenario’s als ‘en wat nou als…?’

Nee, ik omring me liever met mensen die zeggen ‘good for you!’ of ‘ah zo herkenbaar’. Dan kan je met elkaar sparren en heb je het gevoel dat je niet de enige bent. Dat je niet gek bent!

Rolmodellen zoeken

Afgelopen twee jaar heb ik mijn inkomen verdrievoudigd. Iets wat mij daar heel erg bij heeft geholpen, is het leren van rolmodellen. Ik interviewde elke maand een succesvolle (t)ondernemer die €100.000 per jaar of meer verdient.

Hoe bereikten zij die groei?
Welke verdienmodellen hadden ze?
Hoe kwamen ze aan klanten?
Hoe dachten ze over geld?
En van wie hebben zij op hun beurt geleerd?

Het is zo simpel: als je succesvol wilt worden, moet je doen en denken als succesvolle mensen. Toch blijven we vaak in ons eigen cirkeltje zitten. Het cirkeltje van mensen die níet succesvol zijn. Dan kom je nooit verder!

Met wie wil jij je omringen?

‘Je bent het gemiddelde van de vijf mensen om je heen’, dat lees ik vaak.

En dat is wat mij betreft helemaal waar!

Vijf pessimisten trekken je naar beneden en voorkomen dat je stappen durft te zetten. Dat zorgt ervoor dat je vastzit, en dat er niets gaat veranderen. Dat je over 50 jaar terugkijkt op je leven en vol wrok denkt ‘had ik maar…’

Vijf optimisten liften je omhoog en zorgen ervoor dat ook jij stappen durft te zetten. Dat je in beweging komt, misschien heus fouten maakt, maar daar van leert en doorgaat. Dan word jij ook succesvol en denk je over vijf jaar ‘wauw, wat is er veel gebeurd!’

Ik weet wel met wie ik mij wil omringen.
Ik weet wel van wie ik wil leren.
Ik weet wel met wie ik mijn tijd doorbreng en waar ik mijn energie aan besteed.

Wil jij leren van succesvolle mensen en je omringen met like minded people?

Dan is mijn event ‘De route naar €100.000 per jaar‘ zeker wat voor jou!

Alle belangrijke info op een rijtje:

  • Donderdag 2 december 2021
  • 14:00 tot 18:30 uur
  • Drie toffe sprekers, boeklancering en borrel
  • Inclusief drankjes, hapjes, mijn nieuwe boek t.w.v. €20,99
  • Gratis toegang tot mijn nieuwe e-course ‘Hoe word ik een tondernemer?‘ t.w.v. €99

Het is een fysiek event, dus de kaartjes zijn beperkt. Op = op!

Meld je hier aan >

Hopelijk tot 2 december!

P.S. Voor zo ver ik weet en kan voorspellen voor 2 december, is er een QR-code nodig. Colour Kitchen is een horecagelegenheid.

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download gratis ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘ >

Pre-order mijn boek De route naar €100.000 per jaar >

De route naar
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *